script type="text/javascript" src="http://www.tool.4tools.ir/tools/zibasaz-flash/6.js"> السلام علیک یا امام زین العابدین ( ع )

السلام علیک یا امام زین العابدین ( ع )
حقیقت اسلام چیست؟...بحث هزاران سال عذاب قیامت است،پس باید ببینیم واقعا حقیقت چیست!!؟
آخرين مطالب
fdk hgpvldk
 
از آیت الله بهجت پرسیدند: داستان‌ها و قضایایى از کسانى که پیوسته زیارت عاشورا مى‌خواندند و به این صورت، متوسل مى‌شدند، گردآورى و چاپ شده است. نظر حضرت عالى در این باره چیست؟
ایشان پاسخ داده اند که: متن زیارت عاشورا، بر عظمت آن گواه است، خصوصا با ملاحظه آنچه در سند زیارت رسیده است که حضرت صادق (ع) به صفوان مى‌فرماید:
این زیارت و دعا را بخوان و بر آن مواظبت کن، به درستى که من چند چیز را بر خواننده آن تضمین مى‌کنم: 1ـ زیارتش قبول شود. 2ـ سعى و کوشش وى مشکور باشد 3ـ حاجات او هرچه باشد، برآورده شود و ناامید از درگاه خدا برنگردد.....
اى صفوان! این زیارت را با این ضمان، از پدرم یافتم و پدرم از پدرش...تا امیرالمؤمنین (ع) و حضرت امیر نیز از رسول خدا (ص) و رسول خدا (ص) از جبرئیل و او هم از خداى متعال نقل می‌کند و هرکدام این زیارت را با این ضمان، تضمین کرده‌اند و خداوند به ذات اقدس خود قسم یاد نموده که هرکس این زیارت و دعا را بخواند، دعا و زیارت وى را بپذیرم و خواسته‌اش هرچه باشد، برآورده سازم.

و از سند او استفاده مى‌شود که زیارت عاشورا از احادیث قدسى است و همین مطالب، سبب شده است که علماى بزرگ ما و استادان ما با آن همه مشغولیت‌هاى علمى و مراجعاتى که داشتند به خواندن آن مقید بودند تا جایى که استاد ما، مرحوم حاج شیخ محمدحسین اصفهانى، از خداوند خواسته بودند که در آخر عمرشان، زیارت عاشورا را بخوانند و سپس قبض ‍ روح شوند و دعایشان هم مستجاب شد و پس از پایان این زیارت، درگذشتند.


برچسب‌ها:
[ برچسب: آیت الله بهجت, ] [ 15:42 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

شیعه

شیعه در لغت عرب به معنای {پیرو}است.قرآن مجید میفرماید:{وان من شیعته لابراهیم}[صافات83]{یکی از پیروان نوح,ابراهیم است.}اما دراصطلاح مسلمانان,شیعه به گروهی اطلاق می شود که معتقدند پیامبر{ص}پیش از گذشت خود,جانشین خویش وخلیفه مسلمین را در مناسبتهای مختلف از جمله در روز هجدهم ذوالحجه,سال دهم هجری که به روز {غدیر}معروف است,در یک اجتماع بزرگ معین فرمود واورا به عنوان مرجع سیاسی وعلمی ودینی خود تعیین نمود.

توضیح انکه پس از پیامبر گرامی مهاجر وانصار به دو گروه تقسیم شدند:

1-گروهی معتقد بودند که پیامبر خدا{ص}مساله خلافت را نادیده نگرفته ووجانشین خویش را تعیین فرموده است واو همان علی بن ابی طالب است,نخستین کسانی که به وی ایمان اوردند.

در راس این گروه که متشکل از انصار و مهاجرین بود,کلیه شخصیت های بنی هاشم وجمعی از بزرگان صحابه مانند سلمان وابوذر ومقداد وخباب بن ارت وامثال آنان قرار داشتند انان بر همین عقیده باقی ماندند وشیعه علی نام گرفتند.

2-گروه دیگر بر آن بودند که مقام خلافت،مقامی است انتخابی,از این رو با ابوبکر بیعت نمودند وب,وبعد ها به اهل سنت یا تسنن ملقب شدند وسرانجام نتیجه آن شد که بین هردو طایفه اسلامی باداشتن مشترکات بسیار در اصول,اختلا فات نظر پیرامون جانشینی وخلافت پیامبر به وجود امد وهسته های نخستین هر دو گروه را همان مهاجر وانصار تکیل می دادند.


برچسب‌ها:
[ برچسب:شیعه, ] [ 1:40 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

خامنه ای خمینی دیگر است      ولایتش ،ولایت حیدر است.

 

خمینی، جهانی بنشسته در گوشه‌ای از کنج جماران یا جهانی ایستاده در جای دنجی از آسمان نیست؛ بسی فراتر از این اوصاف، تا انقلاب اسلامی‌اش را گره به زلف انقلاب جهانی حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف نزند، مبارزه با آمریکا و اسرائیل را رها نمی‌کند! «تا مبارزه هست، ما هستیمِ» امام، شوخی نبود! تعارف نبود! من اقتضای منافع ملی را می‌شناسم؛ در بستن توافق مضاعف با روح خداست. او بود که دل به حال غرور ملی این ملت می‌سوزاند، نه دشمن، و نه دشمن‌دوستان! اگر ما هر چه داریم از امام است، دشمن هم هر چه می‌کشد از امام است! حال برای جلب رضایت منافع ملی، با که باید توافق بست؟! شهید مصطفی احمدی‌روشن و یارانش، در توافق با خمینی و صدالبته با خامنه‌ای بود که توانستند انرژی هسته‌ای را بومی کنند، فلذا آنچه محل نقد است، محصول توافق با دشمن است! چه شد؟! چه کردند؟! و چرا به جای ارائه کارنامه، حرف غیر‌ می‌زنند؟! آیا این هم از نشانه‌های اعتدال است که هر وقت در برابر منتقد کم آوردند، بند کنند به حد و حدود الهی؟! بدا به حال جماعتی که از منتقد می‌خورند، اما به ملت، دروغگو می‌گویند! بدا به حال جماعتی که هر وقت در جواب منتقد می‌مانند، گیر به احکام خدا می‌دهند! این رسم نوکری برای مردم نیست! و فاصله‌ها دارد با آموزه‌های امام! سابق بر این باید به اصحاب نقد می‌گفتیم؛ «کمی کمتر، دستگاه اجرایی را نقد کنید، بلکه دولت بتواند اوضاع را در آرامش، سر و سامان دهد»، مع‌الاسف اینک باید از بعضی دولتمردان تمنا کنیم؛ «کمی کمتر منتقدان را مورد لطف‌(!) قرار دهید، کمی کمتر به مردم بپرید، کمی کمتر ملت متحد را تقسیم کنید، و کمی کمتر با مقدسات کلنجار بروید، بلکه وقتی هم برای کار کردن، لااقل سخن گفتن در همان حوزه مسؤولیت، برای‌تان بماند»!

مردم در دوگانه بهشت و جهنم گیر نکرده‌اند؛ گیر کرده‌اند در بی‌تدبیری‌ها، در گرانی‌ها، در سوء‌مدیریت‌ها. و در اینکه عاقبت چه شد محصول توافق؟! گیر مردم، این جور چیزهاست. بدترین شلاق‌ها، شلاق بی‌تدبیری است که این هم از قضا، جاده‌صاف‌کن جهنم است، نه بهشت! روح خدا، فقط نشانی خدا نداشت، بلکه مردم نیز از زبان ‌ایشان نمی‌افتاد. خب به جای سخن بی‌وجه، چرا خدمت به ملت نمی‌کنند؟! امام وقتی سخن می‌گفت، حساسیت دشمن را برمی‌انگیخت، چگونه است که از سخن بعضی‌ها، به جای دوست، دشمن در امان است؟! امام سراپا آتش خشم علیه دشمن بود، چگونه است که بعضی‌ها با دشمن، مهربان‌تر از دوست، سخن می‌گویند؟! جا به جا گرفته‌اند بعضی‌ها، موضع مهر و مکان خشم را! اینکه ما با تحقیر دشمن، راحت‌تر کنار بیاییم تا نقد دوست، فاصله‌ها از آموزه‌های امام دارد. محل خرج حاضرجوابی امام، آنجا بود که می‌گفت؛ «ما آمریکا را زیر پا می‌گذاریم». خوب است بعضی‌ها نسبت خود را با این جمله امام معین کنند و الا منتقد تا امام را دارد، زیر پا گذاشته نمی‌شود. اماما! زیر پای خون شهدای هسته‌ای، ما صدای خرد شدن دنده شیطان بزرگ را شنیدیم. و دقیقا مثل شهدا در دل تحریم، زیر پا گذاشتیم آمریکا را، آنجا که علی رغم میل دشمن، هسته‌ای شدیم و آنجا که بازهم به‌رغم میل دشمن، برد موشک‌های‌مان را تا آنجا که اراده خلف شایسته‌ات اقتضا کند، فزونی بخشیده‌ایم. اماما! تو گفتی؛ «ما آمریکا را زیر پا می‌گذاریم»، اینجا به بعضی‌ها برخورد! بعضی‌ها رسما وکیل‌مدافع شیطان شده‌اند و دل برای مقر ابلیس یعنی جهنم می‌سوزانند و با لطائف الحیل می‌خواهند امضای سرخ تو را از صحیفه انقلاب اسلامی پاک کنند! کور خوانده‌اند که به فرموده جانشین شما؛ «این انقلاب، بی‌نام خمینی در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست». اماما! پشتوانه امضای شهدایی تو، ۳۰۰ هزار خون بهشتی است.

خدایی که در زمین برای تو بالکن حسینیه جماران ساخت، در آسمان، بهترش را ساخته! امر، همچنان امر شماست که هنوز هم بعد از هر فتحی، ولی‌فقیه، دست قدرت خدا را به ما نشان می‌دهد، آنگاه از تو سخن می‌گوید. اماما! برای ما، بهشت، آنجایی است که تو باشی و آسمان، آنجایی است که شهدا باشند. گلوله‌های آتشین سه‌راهی شهادت، کم از زور و شلاق نداشت، همچنان که امروز، غم و غصه روزگار، کم از زور و شلاق ندارد، ما اما این همه را به جان می‌خریم، که خوب می‌دانیم «بهشت را به بها بدهند و به بهانه ندهند»! اشتباه است اگر فکر کنیم؛ می‌توان چراغ سبز به جهنم نشان داد و در عین حال، بهشتی شد! عادت عده‌ای به مفت‌فروشی، قیمت بهشت را ارزان نمی‌کند! شلاق‌ها خورده شد و جان‌ها کنده شد تا به حکومتی برسیم با دغدغه‌های بهشتی. ما امام خود را آن همه سال در تبعید، دور از میهن ندیدیم که امروز، منتهی‌الآمال بعضی‌ها حضور بی‌اذن و اجازه رئیس‌جمهور اوباما در خاک وطن باشد! تعارف را بگذاریم کنار، بعضی‌ها می‌خواهند نسخه کشور مظلوم افغانستان را برای ما هم بپیچند و از همین زاویه بود که پیشنهاد رابطه با طالبان را دادند! سال ۸۸ هم نهایت آرزوی بعضی‌ها این بود که ۴۰ میلیون رای ملت را به اراده آمریکا و اسرائیل بفروشند، اما از آنجا که «خامنه‌ای، خمینی دیگر است»، ما از بالکن حسینیه امام خمینی، مکرر صدای خمینی را شنیدیم. اماما! بعضی‌ها خط تو را از BBC  و VOA می‌گیرند! و به نظام تو تهمت تقلب می‌زنند! اماما! بعضی‌ها از تو خسته شده‌اند! از وصیتنامه تو! از «ما آمریکا را زیر پا می‌گذاریم»! مشکل این جماعت، بیلبوردهای ما نیست؛ خود شمایی! بعضی‌ها به انقلابی‌گری ما می‌گویند «افراط» که انقلابی‌گری خمینی بت‌شکن ما را بزنند! از قضا، خود این هم حاکی از زنده و جاوید بودن راه شماست، که با مرده، کسی دشمنی نمی‌کند! اگر ما مدعی هستیم دست رحمت تو، هنوز هم با دل ما بازی می‌کند، فقط یک بیان شاعرانه نیست.

تو هستی، حی و حاضر، نشان به آن نشان که با تو دشمنی می‌شود! اما اماما! دوستان تو بیشترند. نیمه‌خرداد آن سال که جسمت از میان ما پر کشید، «مرگ بر آمریکا» هرگز شعار واحد همه ملت‌های آزاده نبود. از آن روز، ما بسیار جلو آمده‌ایم و دشمن، بسیار عقب رفته. دشمن حتی با همه عِده و عُده‌اش، دیگر قادر نیست ولو در یک میدان، حریف مقاومت شود. آن روز خیلی‌ها اساسا نمی‌دانستند «سیدحسن نصرالله» کیست، اینک اما همه او را می‌شناسند، اسرائیلی‌ها از همه بیشتر! اماما! تو آن روز یک بسیجی گمنام داشتی به نام «قاسم سلیمانی»، اینک اما دشمن ناگزیر، نه فقط او را به خوبی می‌شناسد، بلکه خوب می‌داند در جغرافیای مقاومت، کار دست بچه‌های سپاه قدس است. اماما! اغلب حکام منطقه که چشم بد به انقلاب تو داشتند، از تخت سلطنت به زیر کشیده شده‌اند، اتفاقا آمریکا هم هوای‌شان را داشت، اما نسخه کدخدا دیگر جواب نمی‌دهد! اماما! اگر راه روح‌اللهی تو یعنی نشانی بهشت، به جهنم که بعضی‌ها چراغ سبز به جهنم نشان می‌دهند. خودت را عشق است، وصیتنامه‌ات را. خلف صالحت را. او تو را در خواب نمی‌بیند؛ در بیداری می‌بیند، بر بلندای سپهر. در هر گوشه از جهان، ندای «مرگ بر آمریکا» بلند است، آنجا حرم امام است.

 


برچسب‌ها:
[ برچسب:رهبر, ] [ 13:9 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]
 
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا زَيْنَ الْعابِدِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا زَيْنَ الْمُتَهَجّـِدِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اِمامَ الْمُتَّقِينَ،

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وَلِيَّ الْمُسْلِمِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا قُرَّةَ عَيْنِ النّاظِرِينَ الْعارِفِينَ،

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وَصِيَّ الْوَصِيّـِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خازِنَ وَصايَا الْمُرْسَلِينَ،

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ضَوْءَ الْمُسْتَوْحِشِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ الْمُجْتَهِدِينَ،

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سِراجَ الْمُرْتاضِينَ،

سلام بر تو اى زينت عابدان، سلام بر تو اى زينتشب زنده داران،
سلام بر تو اى پيشواى پرهيزكاران، سلام بر تو اىولى مسلمانان،
سلام بر تو اى نور ديده عارفان،سلام بر تو اى وصى اوصيا،
سلام بر تو اى خزانه دار وصاياى فرستادگان الهى، سلام بر تو اى نور بيمناكان،
سلام بر تو اى نور كوشندگان عابد، سلام بر تو اى چراغ روشنايى بخش رياضت كشان،
 

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ذَخِيرَةَ الْمُتَعَبّـِدِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مِصْباحَ الْعالَمِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفِينَةَ الْعِلْمِ،

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَكِينَةَ الْحِلْمِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مِيزانَ الْقِصاصِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفِينَةَ الْخَلاصِ،

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَحْرَ النَّدى، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَدْرَالدُّجى، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الاَوّاهُ الْحَلِيمُ،

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الصّابِرُ الْحَكِيمُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا رَئِيسَ الْبَكّائِينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامِصْباحَ الْمُؤْمِنِينَ،

سلام بر تو اى زاد و ذخيره عابدان، سلام بر توى اى چراغ فروزان جهانيان،
سلام بر تو اى كشتى دانش، سلام بر تو اى آرامش بخش و بردبار و حليم،
سلام بر تو اى مشخص كننده قصاص، سلام بر تو اى كشتى اخلاص،
سلام بر تو اى درياى بخشش، سلام بر تو اى ماه تابان شب تار ،
سلام بر تو اى مرد دعا و بردبارى، سلام بر تو اى شكيباى حكيم،
سلام بر تو اى سرور گريه كنندگان، سلام بر تو اى چراغ هدايت مؤمنان،


اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ يا أَبا مُحَمَّد،

أَشْهَدُ أَنَّكَ حُجَّةُ اللهِ وَابْنُ حُجَّتِهِ وَأَبُو حُجَجِهِ، وَابْنُ أَمِينِهِ وَابْنُ اُمَنائِهِ، وَأَنَّكَ ناصَحْتَ فِي عِبادَةِ رَبِّكَ، وَسارَعْتَ فِي مَرْضاتِهِ، وَخَيَّبْتَ أَعْداءَهُ، وَسَرَرْتَ أَوْلِياءَهُ،

أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ عَبَدْتَ اللهَ حَقَّ عِبادَتِهِ، وَاتَّقَيْتَهُ حَقَّ تُقاتِهِ، وَأَطَعْتَهُ حَقَّ طاعَتِهِ، حَتّى اَتيكَ الْيَقِينُ،

فَعَلَيْكَ يا مَوْلايَ يَاابْنَ رَسُولِ اللهِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ، وَالسَّلامُ عَلَيْكَ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكاتُهُ..
 
 
سلام بر تو اى مولايم اى ابا محمّد،
گواهى مى دهمكه تويى حجت خدا و فرزند و پسر حجت خدا و پسر امين او و فرزند امناى الهى،
تو در عبادت پروردگارت خالصانه كوشيدى و براى جلب خوشنودی اش شتافتى،
و دشمنانش را مأيوس و اوليائش را مسرور ساختى،

گواهى مى دهم كه تو حق عبادت الهى گزاردى، و حق تقوا و اطاعتش را بجاى آوردى تا آنگاه كه درگذشتى،
پس بر تو باد اى مولاى من اى فرزند رسول خدا برترين درودو سلام و رحمت و بركات الهى..
 

برچسب‌ها:
[ برچسب:امام زین العابدین, ] [ 19:47 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

 

 

   امام علی(ع) میفرماید:

 

مِنَ الذُّنُوبِ ذُنُوبٌ لا يُغفَرُ إلّا بِعَرفاتٍ
برخى از گناهان جز در عرفات بخشوده نمیشود.

دعائم الإسلام ، ج 1 ، ص 294

اِبنُ آدمَ أشبَهُ شَى‏ءٍ بِالمِعیارِ ، إمّا ناقِصٌ بِجَهلٍ أو راجِحٌ بِعِلمٍ
آدمیزاده ، شبیه‏ترین چیز به ترازوست : یا با نادانى سبُک شود و یا به‏ دانش ، سنگین گردد.

تحف العقول، ص 212

اَلحَقُّ طَریقُ الجَنَّةِ وَ الباطِلُ طَریقُ النّارِ وَ عَلى كُلِّ طَریقٍ داع
حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت کننده‏اى است.

نهج السعادة، ج 3، ص 291

اِکتَسِبُوا العِلمَ يَکسِبكُمُ الحَیاةَ
دانش کسب کنید تا به شما زندگى (و بالندگى) بخشد.

غررالحکم و دررالکلم، ح 2486

الفِکرُ فِی الخَیرِ يَدعُو إلَى العَمَلِ بِهِ
اندیشیدن به خوبى‏ها آدمى را به انجام دادن آنها بر مى‏انگیزد.

میزان الحکمه ، ح 16179

اَلتَّقَرُّبُ إلَى اللَّهِ تَعالى بِمَسأَلَتِهِ وَ اِلَى النّاسِ بِتَركِها
تقرّب به خداوند، به خواهش از اوست و تقرّب به مردم، به ترک خواهش .

غررالحکم و دررالکلم، ح 1801

اَلطُّمَأنینَةُ قَبلَ الخُبرَةِ خِلافُ الحَزمِ
اعتماد کردن پیش از آزمودن ، خلاف دوراندیشى است.

غررالحکم و دررالکلم ، ح 1514

اِقبَل عُذرَ أخیكَ و إنْ لَم یكُن لَهُ عُذرٌ ، فَالْتَمِس لَهُ عُذراً
عذر برادرت را بپذیر و اگر عذرى نداشت ، عذرى برایش بتراش .

بحار الأنوار ، ج 74 ،ص165

امام علي (ع) :چون ديدي که خداوند پياپي بر تو بلا فرستاد سپاس و شکر او را به جاي آور و چون ملاحظه کردي که خداوند در پي گناهانت پي در پي به تو نعمت داد از مکر او با خودت بترس .     آثار الصادقين جلد 13 صفحه210

امام علي (ع) :از آقا اميرالمومنين (ع) سوال شد کدام دوست و هم نشين از همه بدتر است ؟ فرمود آنکس که نافرماني خدا در نظرشما خوب و زيبا جلوه مي دهد. بحارالانوار جلد 74 صفحه 190
 
امام علي (ع) :هرگاه خداي سبحان مصلحت بنده اي را بخواهد به او الهام ميفرمايد که کم صحبت کند و کم بخورد و کم بخوابد.مستدرک الوسائل جلد 3 صفحه 61

امام علي (ع) : هشت کس اگر اهانت ديدند ديگري را ملامت نکنند : آنکه بي دعوت بر سفره اي حاضر شود .آنکه بر صاحب خانه حکم کند يا دستور دهد.کسيکه از دشمنان خير خواهد .کسيکه از لئيمان کرم طلبد.آنکه بدون اجازه وارد سخن محرمانه مردم شود. توهين کننده به پادشاهان . شرکت کننده در مجلسي که اهلش نيست . و آنکه براي کسي سخن گويد که گوش نمي کند .         کتاب نصايح

امام علي (ع) :هشت کس اگر اهانت ديدند ديگري را ملامت نکنند : آنکه بي دعوت بر سفره اي حاضر شود .آنکه بر صاحب خانه حکم کند يا دستور دهد.کسيکه از دشمنان خير خواهد .کسيکه از لئيمان کرم طلبد.آنکه بدون اجازه وارد سخن محرمانه مردم شود. توهين کننده به پادشاهان . شرکت کننده در مجلسي که اهلش نيست . و آنکه براي کسي سخن گويد که گوش نمي کند .         کتاب نصايح

امام علي (ع) :خداوند به حضرت موسي وحي فرمود :اي موسي سفارش مرا در مورد چهار چيز بخاطر بسپار :1.تانفهميدي که گناهانت را آمرزيده ام به گناه ديگري مپرداز 2.تا نداني گنج هاي خزائنم تمام شده غم روزي مخور 3.تانبيني ملک و پادشاهي من از دست رفته به ديگري اميد مبند 4.تا مرده شيطان را نبيني از مکرش ايمن مباش.    نصايح صفحه 183
امام علي (ع) :کسي که شش خصلت داشته باشد همه درهاي بهشت بر رويش گشوده است و تمام درهاي جهنم بر رويش بسته است :1.خدا را بشناسد و اطاعتش نمايد 2.شيطان را بشناسد و مخالفتش کند . 3. راه حق و اهلش را بشناسد و دنبالش برود 4.باطل و اهل آن را بشناسد و ترکشان گويد .5.دنياي حرام را بشناسد و رهايش سازد 6.آخرت را بشناسد و طلبش کند .     نصايح صفحه 248

امام علي (ع) :رياکار چهار نشانه دارد 1-هنگامي که تنهاست در عبادت خدا و ذکرش خير تنبل و کسل است 2-در ميان مردم و جمع در عبادت خدا و اعمال خير کوشاست 3-چون از او تعريف کنند بيشتر کار مي کند 4-هرگاه از عمل او تمجيد و تعريفي نکنند کار خير را ترک کند.     نصايح صفحه 187
 
امام علي (ع) :راستي اهل خير و شر را نميتوان تشخيص داد مگر به مردم اگر مي خواهي اهل خير را بشناسي کار خيري را شروع کن کساني که آن کار را تاييد مي کنند و دنباله روي از آن ميکنند اهل خيرند و اگر مي خواهي شر و اهلش را بفهمي کار بدي را شروع کن همان کساني که از آن پيروي مي کنند اهل شرند . تحف العقول صفحه 215
 
امام علي (ع) :مردي به امام (ع) عرض کرد سفارشي به من نماييد فرمود : سفارش من به تو اين است که کار خير و نيک خود را هر قدر زياد هم باشد هرگز بسيار مشمار و گناه خود را هر قدر هم کم باشد اندک مشمار .    تحف العقول صفحه 202
 
امام علي (ع) :همه خوبي ها در سه عمل جمع شده 1-نگاه کردن 2-سکوت نمودن 3-صحبت کردن   اما هر ديدني که در آن عبرت و پند آموزي نباشد بيجا و مهمل است و هر سکوتي که در آن انديشيدن نباشد بيهوده است و هر سخن گفتني که در آن ذکر و يادي از خدا نباشد بيهوده است .   تحف العقول صفحه 210
 
امام علي (ع) :در سفارش خود به فرزندش امام حسين (ع) فرمودند :پسر جانم عافيت ده جزء است نه جزء آن در خاموشي است جز به ذکر خدا و يکي هم در ترک هم نشيني نابخردان .     تحف العقول صفحه 145
 
امام علي (ع) :از امير المومنين (ع) سوال شد :دانشمند تر از همه مردم کيست :فرمود کسي که سخن خير و حکمت را از هر شخصي که شنيد قبول کند و آن را به معلومات و دانش خويش بيفزايد .     خصال الصدوق صفحه6

امام علي (ع) : آيا مي خواهيد فقيه کامل را به شما معرفي کنيم : 1. او کسي است که به مردم اجازه نافرماني خدا را نمي دهد. 2. از رحمت خدا نا اميد نمي کند کسي را 3. هيچ کس را از مکر خدا غافل نمي کند 4. جز به قرآن و سنت رسول خدا (ص) به چيزي حکم نميکند.  تحف العقول صفحه 201
 
امام علي (ع) : عبادت نمودن بدون فقاهت يادگيري مسائل و احکام شرعي خير و سودي ندارد و قرآن خواندن بدون تدبر و درک و فهم معاني آن خيري ندارد.  تحف العقول صفحه 201
 
امام علي (ع) : همانا فقر و بي چيز بلائي است و بدتر از آن بيماري تن است و بدتر از آن بيماري دل و روح است و همانا وسعت ثروت نعمتي است و برتر از آن تندرستي تن است و بهتر از آن تقوي دل و قلب است.    تحف العقول صفحه200

امام علي (ع) : موقعي که ميخواهي گناهي مرتکب شوي بخاطر بياور که لذت زودگذر معصيت پايان ميپذيرد ولي عواقب و عوارضي که براي تو ايجاد ميکند باقي خواهد ماند و نيز فرمود : چه بسا يک ساعت شهوتراني که يک عمر اندوه و غصه را در پي خود دارد.    سخنان 14 معصوم (ع) جلد 2 صفحه 174

امام علي (ع) : همانا انسان تا وقتي که در نماز است جسم او و لباسش و فرش زير پايش و در و ديوار اطرافش و هرچه در اطراف او مي باشد تسبيح خدا ميگويد پس چه زشت است که انسان در نماز متوجه خداي عزوجل نشود و از فرش زير پايش پست تر گردد.     ميزان الحکمه جلد 5 صفحه 377


برچسب‌ها:
[ برچسب:مومن, ] [ 15:58 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

.: Weblog Themes By Weblog Skin :.
درباره وبلاگ

منتظر ظهور به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ هدیه ای است به صاحب الزمان...ای منتظر ظهور به امید فرج سرور جهانیان آقا صاحب الزمان (عج)یک صلوات عنایت بفرمایید...
آرشيو مطالب
خرداد 1394
ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 تير 1393 خرداد 1393
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 86
بازدید هفته : 286
بازدید ماه : 362
بازدید کل : 51907
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


سوره قرآن مم سوره قرآن حباب ابزار احادیث ائمه اطهار علیه السلام بصورت تصادفی
ک
دعای عظم البلا کد دانشنامه مهدویت مهدویت امام زمان (عج) کد پخش زنده اماکن متبرکه پخش زنده حرم