script type="text/javascript" src="http://www.tool.4tools.ir/tools/zibasaz-flash/6.js"> السلام علیک یا امام زین العابدین ( ع )

السلام علیک یا امام زین العابدین ( ع )
حقیقت اسلام چیست؟...بحث هزاران سال عذاب قیامت است،پس باید ببینیم واقعا حقیقت چیست!!؟
آخرين مطالب

« عاشورا »

دهم محرم، روز شهادت سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام و فرزندان و اصحاب او در کربلا است. (الکافی، ج 1، ص 463 .) در فرهنگ شیعی عاشورا، به جهت واقعه شهادت امام حسین علیه السلام در این روز، عظیمترین روز سوگواري وماتم به حساب میآید. در این روز بزرگترین فاجعه و ستم در مورد خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله انجام گرفته است، دشمنان اسلام و اهل بیت این روز را خجسته شمرده، به شادي میپردازند؛ اما پیروان خاندان رسالت، به سوگ و عزا مینشینند و برکشتگان این روز میگریند. امامان شیعه، یاد این روز را زنده میداشتند و مجلس عزا بر پا میکردند و بر حسین بن علی علیه السلام میگریستند. آن حضرت را زیارت میکردند و به زیارت او تشویق و امر مینمودند و روز اندوهشان بود. البته قبل از شهادت امام حسین علیه السلام، رخدادهایی نیز در این روز اتفاق افتاده بود؛ چنان که از امام باقر علیه السلام نقل شده است: برخی حوادث مهمی که در روز عاشورا رخ داده، عبارت است از:

1. روز توبه حضرت آدم و حوا. الیَوْمُ الَّذي تابَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ فیهِ عَلی آدَمَ  وَ حَواء»

2. آرام گرفتن کشتی نوح پس از طوفان و بر زمین نشستن آن . لسَّفینَۀُ یَوْمَ عاشُوراءَ عَلَی الجُودِيِّ .

3. شکافته شدن دریا براي بنی اسرائیل و غرق شدن فرعون و همراهانش .وَ هَذا الیَوْمُ الَّذي فَلَقَ اللّهُ فِیهِ البَحْرَ لِبَنی اِسْرائیلَ فَاَغْرَقَ فِرْعَوْنَ وَ مَنْ مَعَهُ .

4. روز پیروزي موسی علیه السلام بر فرعون . وَ هَذا الْیَوْمُ الَّذي غَلَبَ فِیه مُوسی علیه السلام فِرعَونَ .

5. روز ولادت حضرت ابراهیم علیه السلام . وَ هَذا الْیَوْمُ الَّذي وُلِدَ فیهِ اِبراهیمُ علیه السلام .

6. روز پذیرش توبه قوم یونس علیه السلام .هَذَا الْیَومُ الَّذي تابَ اللَّهُ فیهِ عَلی قَومِ یُونُسَ علیه السلام».

7. روز ولادت عیسی بن مریم علیه السلام . وهذا الیَوْمُ الَّذي وُلِدَ فیهِ عِیسَی ابنُ مَریَمَ علیه السلام ».

امامهمتر از همه این موارد، عاشورا روزي است که قائم آل محمد در آن قیام خواهد فرمود:وَ هَذا الیَومُ الَّذي یَقُومُ فِیهِ القائِمُ علیه السلام . شیخ طوسی، التهذیب، ج 4، ص 300 ، ح 14 .)

امام صادق علیه السلام فرمود : یَقُومُ القائِمُ یَوْمَ عاشُورا

در روز عاشورا قیام میکند» (الغیبۀ، ص 282 ، ح 68 .)

امام باقر علیه السلام نیز فرمود:یَخْرُجُ القائِمُ علیه السلام یَوْمَ السَّبتِ یَوْمَ عاشُوراء یَوْمَ الَّذي قُتِلَ فِیهِ الحُسَ ینُ علیه السلام .

قائم در روز شنبه روز عاشورا روزي که در آن حسین بن علی علیه السلام کشته شد خروج میکند.(کمال الدین، ج 2، ص 653 ، ح 19 )


برچسب‌ها:
[ برچسب:عاشورا, ] [ 1:59 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

نماز امام زمان( عج )
از برخی روایات استفاده میشود هر یک از معصومین علیهم السلام به نمازي خاصّ تأکید نموده و بدان سفارش میکردند. یکی از این نمازها، نماز حضرت مهدي علیه السلام است. در روایتی منسوب به حضرت مهدي علیه السلام است، که ایشان فرموده :هر کس که از خداوند خواسته اي دارد، پس شب جمعه غسل کند، بعد از نیمه شب به نمازگاه خود رفته، دو رکعت نماز بدین ترتیب بخواند:

در رکعت اوّل سوره حمد را شروع به خواندن کند وقتی به   اِیّاكَ نَعْبُدُ   رسید یکصد مرتبه بگوید : اِیّاكَ نَعْبُدُ وَ اِیّاكَ نَسْتَعِینُ  » و بعد ادامه سوره راتا آخر سوره بخواند سپس سوره توحید را یک مرتبه خوانده سپس ذکر رکوع و دو سجده را هفت بار تکرار کند و رکعت دوم را نیز به همین ترتیب بخواند؛ خداوند حاجتش رابرآورده خواهد کرد.(مستدرك الوسائل، ج 6، ص 75 .)

البته در برخی نقل ها آمده است: پس از این نماز مستحب است تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام را بخواند و آنگاه به سجده رفته، یکصد مرتبه صلوات بفرستد. (بحارالانوار، ج 53 ، ص 230)

همچنین گفته شده است: در پایان دعاي   اَللّهُمَ عَظُمَ البَلاءُ وَ بَرِحَ الخَفاءُ     تا آخر آن خوانده شود. (وسائل الشیعۀ، ج 8، ص 184 )


برچسب‌ها:
[ برچسب:نماز امام زمان عج, ] [ 1:5 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

بابیه


سید علی محمد شیرازي است. از آنجا که او در ابتداي دعوتش مدعی بابیّت امام دوازدهم شیعه بود و خود را طریق ارتباط با امام زمان علیه السلام میدانست، ملقب به« باب » گردید و پیروانش «  بابیه » نامیده شدند. سید علی محمد در سال 1235 ق. در شیراز به دنیا آمد. او در کودکی پدرش را از دست داد و تحت سرپرستی عموي خود حاج سید علی تربیت یافت. سیدعلی محمد در کودکی، به مکتب شیخ عابد رفت و خواندن و نوشتن آموخت. شیخ عابد از شاگردان شیخ احمد احسائی (بنیان گذار شیخیه) و شاگردش سید کاظم رشتی بود. سید علی محمد از همان دوران با شیخیه آشنا شد؛ به طوري که وي در سن نوزده سالگی به کربلا رفت و در درس سید کاظم رشتی حاضر شد، در همین درس بود که با مسائل عرفانی و تفسیر و تأویل آیات و
 احادیث و مسائل فقهی به روش شیخیه آشنا شد. قبل از رفتن به کربلا، مدتی در بوشهر اقامت کرد و در آنجا به « ریاضت »پرداخت.
نقل شده است که در هواي گرم بوشهر، بر بام خانه رو به خورشید اورادي میخواند. (برنجکار، رضا، آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی، ص 181 .) اقامت او در کربلا به ظاهر، دو یا سه سال به طول انجامید و موجب گشت که از نوزده سالگی به محضر سیدکاظم رشتی پیشواي شیخیه راه یابد و در سلک شاگردان او در آید. علی محمد بر اثر نفوذ اخلاقی و مذهبی سید کاظم رشتی، دگرگون گشت و پس از درگذشت سید، در 24 سالگی دعوي کرد که« باب و واسطه »وصول به امام زمان حضرت حجۀ بن الحسن قائم آل محمد صلی الله علیه و آله است. (مشکور، محمد جواد، فرهنگ فرق اسلامی، ص 87 .) علی محمد در آغاز،بخشهایی از قرآن را با روشی که از مکتب شیخیه آموخته بود، تأویل نمود و تصریح کرد که از سوي امام زمان علیه السلام مأموربه الارشاد مردم است. سپس مسافرتهایی به مکه و بوشهر کرد و دعوت خود را آشکارا تبلیغ کرد. یارانش نیز در نقاط دیگر، به تبلیغ ادعاهاي علی محمد پرداختند.
   پس از مدتی که گروههایی به او گرویدند، ادعاي خود را تغییر داد و از« مهدویّت »سخن گفت و خود را« مهدي موعود » معرفی کرد. پس از آن ادعاي« نبوّت و رسالت »  خویش را مطرح کرد و مدعی شد که دین اسلام فسخ شده است و خداوند دین جدیدي همراه با کتاب آسمانی تازه به نام « بیان » را بر او نازل کرده است. علی محمد در کتاب بیان، خودرا برتر از همه پیامبران دانسته و خود را مظهر نفس پروردگار پنداشته است. از سال 1260 تا مدت پنج ماه، هیجده تن از علماي شیخیه به سید علی محمد باب گرویدند و از روي حساب ابجد با خود وي که نوزده میشود، معروف به « حروف حیّ » شدند. در زمانی که علی محمد هنوز از ادعاي بابیّت امام زمان علیه السلام فراتر نرفته بود، به دستور والی فارس در سال 1261 ق دستگیر و به شیراز فرستاده شد. پس از آن وقتی در مناظره با علماي شیعه شکست خورد، اظهار ندامت کرد و در حضور مردم گفت: لعنت خدابر کسی که مرا وکیل امام غایب بداند! لعنت خدا بر کسی که مرا باب امام بداند.پس از این واقعه شش ماه در خانه پدري خودتحت نظر بود و از آنجا به اصفهان و سپس به قلعه ماکو تبعید شد. در همین قلعه با مریدانش مکاتبه داشت و از اینکه میشنید آنان در کار تبلیغ دعاوي او میکوشند، به شوق افتاد و کتاب « بیان » را در همان قلعه نوشت. دولت محمد شاه قاجار براي آنکه پیوند او را با مریدانش قطع کند، در سال 1364 ق وي را از قلعه ماکو به قلعه چهریق در نزدیکی ارومیه منتقل کرد. پس از چندي وي را به تبریز برده و در حضور چند تن از علما محاکمه کردند. علی محمد در آن مجلس آشکارا از مهدویّت خود سخن گفت وبابیّت امام زمان (عج) راکه پیش از آن ادعا کرده بود به بابیّت علم اللّه تأویل کرد. علی محمد در مجالس علما نتوانست ادعاي خود رااثبات کند و چون از او درباره برخی مسائل دینی پرسیدند، از پاسخ فرو ماند و جملات ساده عربی را غلط خواند. در نتیجه وي را چوب زده و تنبیه کردند. او از دعاوي خویش تبرّي جست و توبه نامه نوشت. اما این توبه نیز مانند توبه قبلی، واقعی نبود. از این روپس از مدتی ادعاي پیامبري کرد. پس از مرگ محمد شاه قاجار در سال 1264 ق. مریدان علی محمد، آشوبهایی در کشور پدید آوردند و در مناطقی به قتل و غارت مردم پرداختند. در این زمان میرزا تقی خان امیرکبیر - صدر اعظم ناصرالدین شاه - تصمیم به قتل علی محمد و فرو نشاندن فتنه بابیه گرفت. براي این کار از علما فتوا خواست. برخی علما به دلیل دعاوي مختلف و متضاد او ورفتار جنون آمیزش، شبهه خبط دماغ را مطرح کردند و از صدور حکم اعدام او خودداري کردند. اما برخی دیگر وي را مردي
دروغگو و ریاست طلب شمردند و حکم به قتل او دادند. علی محمد همراه یکی از پیروانش در 27 شعبان 1266 در تبریز تیرباران (آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی، ص - 183 -182و نیز ر.ك: اعتضاد السلطنۀ، فتنه باب.)

یکی ازانگیزه هاي مدعیان بابیّت عبارت است از:ثروت اندوزي یکی از مهمترین راههاي نفوذ شیطان ثروت است هنگامی که حضرت موسی بن جعفر علیه السلام شهید شد، سی هزار دینار از اموال امام علیه السلام نزد علی بن ابیحمزه بطائنی باقی ماند. ولی براي آنکه اموال را به امام هشتم علیه السلام تحویل ندهد، ادعا کرد امام هفتم علیه السلام زنده و همان مهدي موعود است. در زمان غیبت صغري نیز برخی براي آنکه اموال امام زمان علیه السلام را به وکیل و نماینده واقعی اش تحویل ندهد، ادعاي نیابت و بابیّت کردند. ابوطاهر محمد بن علی ابن بلال از کسانی است که براي ثروت اندوزي، ادعاي بابیّت را بر زبان راند.


برچسب‌ها:
[ برچسب:بابیه, ] [ 1:3 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

زیارت آل یس

یکی از زیارتهاي مشهور حضرت صاحب الامر علیه السلام است. راوي و ناقل این زیارت، ابو جعفر محمد بن عبداللّه بن جعفر حِمْیري است که همه علماي رجال و حدیث، از او به بزرگی و قداست یاد کردهاند. (الاحتجاج، ج 2، ص 492)
او صاحب کتابهاي متعددي بوده که ظاهراً چیزي از آنها در دست نیست و چون در اواخر دوران غیبت صغري میزیسته،مکاتباتی با حضرت صاحب الامر علیه السلام داشته و به افتخار این توقیع نایل آمده است. این زیارت با 23 سلام آغاز شده است سلام اوّل به آل یس (عترت پاك پیامبر صلی الله علیه و آله) و سلامهاي بعدي هر یک با القاب و عناوین خاصّ حضرت مهدي علیه السلام میباشد. سپس با اظهار و اقرار به اصول اعتقادي صحیح و گواه گرفتن امام بر آنها و تجدید عهد وفاداري نسبت به اولیاي دین، زیارت به پایان میرسد. بعد از زیارت، دعایی براي نورانیّت زائر است که ترجمه بخشی از آن چنین میباشد :  خداوندا از تو میخواهم که بر محمد، پیامبر رحمتت و پرتو نورت درود فرستی و دلم را به نور یقین و سینه ام را به نور ایمان و اندیشه ام را به نور نیتهاي خوب و نصیبم را به نور دانش و نیرویم را با نور کار [شایسته] و زبانم را به نور راستگویی و … آکنده سازي…))
آنگاه درخواست درود بر امام عصر علیه السلام با توجه به صفات حمیده آن بزرگوار و دعا براي نصرت و حفاظت و تعجیل درفرج و قیام آن حضرت و پر شدن زمین از عدل و داد و نابودي کافران، منافقان و دشمنان دین از قسمتهاي بعدي آن است! این زیارت به تصریح برخی از علما، جامع و کامل و بهترین زیارتهاي آن حضرت است و در همه اوقات میشود آن را خواند.
سندهاي این زیارت صحیح و معتبر بوده و در مجامع مهم حدیثی و دعایی نقل گردیده است. (ر.ك: مستدرك الوسائل، ج10،ص 364 ، بحارالانوار، ج 53 ، ص 171 .)جمع کثیري از شیعیان به خواندن این زیارت و دعاي بعد از آن مداومت دارند.


برچسب‌ها:
[ برچسب:زیارت آل یاسین, ] [ 1:1 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

فضایل منتظران

اگر شخصی در عصر غیبت به وظایف یاد شده عمل کند، داراي برتريهایی خواهد بود که تعدادي از آنها از نگاهِ روایات چنین است:

1. منتظران راستین، به سان حاضران در خیمه آن حضرت هنگام ظهورخواهند بود ؛

چنانکه امام صادق علیه السلام فرمود:
مَنْ مَاتَ مِنْکُمُ عَلی هَذا الْاَمْرِ مُنتَظِراً کانَ کَمَنْ هُوَ فِی الفُسْطَاطِ الَّذِي لِلْقائم علیه السلام »

(. ر.ك: الکافی، ج 5، ص 22 ، ح 2؛ کمالالدین، ج 2، ص 357 ؛ الغیبۀ، ص 200 ، ح 15 )


2. ثواب انتظار همانند پاداش نمازو روزه است.

امام باقر علیه السلام میفرماید:
 « وَاعْلَمُوا اَنَّ المُنتَظِرَ لِهذا الَامْرِ لَهُ مِثْلُ اَجْرِ الصَّائِمِ القائِمِ » الکافی، ج 2، ص 222 ، ح 4)

آگاه باشید که پاداش منتظر این امر به سان پاداش روزه دار شب زندهدار است.


3. گرامیترین امت و رفیق پیامبر صلی الله علیه و آله است.

خود آن حضرت علیه السلام فرمود:« اُولئِکَ رُفَقائی وَ اکْرَمُ اُمَّتی عَلَیَّ » (. کمالالدین، ج 1، ص 286 ، ح 3 ) (ایشان همراهان من و گرامیترین امت من بر من هستند)


4. به سان مجاهدان در راه خدا در رکاب حضرت رسول صلی الله علیه و آله است.

(عیون اخبار الرضا علیه السلام، ج 1، ص 36 و 68 ؛ کمالالدین، ج 1، ص 317 ، ح 3؛ ر.ك: الکافی، ج 1، ص 371 ، ح 2)

5. پاداش او برابر با هزار شهید از شهداي صدر اسلام است.

امام سجاد علیه السلام فرمود: من ثَبَتَ عَلی مُوالاتِنا فِی غَیْبَۀِ قائِمِنا  اَعْطاهُ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ اَجْرَ اَلْفَ شَهیدٍ مِنْ شُهَداءِ بَدْرٍ وَ اُحُدٍ»کمال الدین، ج 1، ص 323 ، ح 6.)

(کسی که در غیبت قائم ما بر موالات ما پایدار باشد، خداي تعالی اجر هزار شهید از شهداي بدر و احد به وي عطا فرماید)

توجه به این نکته نیز لازم است که تنهاانسانها نیستند که منتظر ظهور و قیام حضرت مهدي علیه السلام هستند؛ بلکه تمامی موجودات و نظام هستی در انتظار برپایی حاکمیت عدل و قسط به سر میبرند؛ زیرا تنها در آن جامعه نظام آفرینش دقیقاً طبق خواست الهی و به دور از هر گونه ظلم وتعدي، اداره خواهد شد. گروهی از این منتظران - که در روایات به آنها تصریح شده است - فرشتگانی اند که براي یاري امام حسین علیه السلام در روز عاشورا به زمین آمدند و خداوند به آنان امر فرمود تا هنگام قیام حضرت مهدي علیه السلام بمانند و آن  حضرت را یاري کنند.

امام صادق علیه السلام این انتظار را این گونه بیان فرموده است: فَهُمْ عِندَ قَبرِهِ شُعْثٌ غُبْرٌ یَبْکُونَ اِلی یَومِ القِیامَۀِ وَ هُمْ یَنتَظِرُونَ خُرُوجَ القائِمِ علیه السلام »(الغیبۀ، ص 309 ، ح 4.)

(و آنان نزد قبر او پریشان و گردآلود تا روز رستاخیز گریانند و ایشان در انتظار خروج قائم به سر میبرند»

برخی روایات نیز گفته شده است: ساکنان زمین و آسمان از قیام و حکومت آن حضرت راضی میشوند و این رضایت بیانگر انتظار ایشان از برپایی آن حکومت است.


برچسب‌ها:
[ برچسب:مهدویت, ] [ 22:55 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

.: Weblog Themes By Weblog Skin :.
درباره وبلاگ

منتظر ظهور به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ هدیه ای است به صاحب الزمان...ای منتظر ظهور به امید فرج سرور جهانیان آقا صاحب الزمان (عج)یک صلوات عنایت بفرمایید...
آرشيو مطالب
خرداد 1394
ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 تير 1393 خرداد 1393
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 18
بازدید دیروز : 69
بازدید هفته : 337
بازدید ماه : 413
بازدید کل : 51958
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


سوره قرآن مم سوره قرآن حباب ابزار احادیث ائمه اطهار علیه السلام بصورت تصادفی
ک
دعای عظم البلا کد دانشنامه مهدویت مهدویت امام زمان (عج) کد پخش زنده اماکن متبرکه پخش زنده حرم