script type="text/javascript" src="http://www.tool.4tools.ir/tools/zibasaz-flash/6.js"> السلام علیک یا امام زین العابدین ( ع )

السلام علیک یا امام زین العابدین ( ع )
حقیقت اسلام چیست؟...بحث هزاران سال عذاب قیامت است،پس باید ببینیم واقعا حقیقت چیست!!؟
آخرين مطالب

1- اعلان ظهور:

اولین حادثه‏اى که بعد از ظهور امام زمان(ع) شکل مى‏گیرد، اعلام ظهور امام زمان(ع) است. ظهور حضرت به وسیله منادى آسمانى اعلام مى‏گردد، آن گاه حضرت در حالى که به کعبه تکیه داده است، با دعوت به حق، ظهور خود را اعلام می  ‏دارد.(۱) دعوت حضرت هم به منظور اعلام ظهور حضرت است و هم به منظور فراخوان عمومى جهت پذیرش حکومت جهانى صورت می گیرد. امام على(ع) فرمود: «هنگامى که منادى از آسمان ندا می ‏دهد: حق از آنِ آل محمد است و اگر طالب هدایت و سعادت هستید، به دامان آل محمد چنگ زنید، حضرت مهدى(عج) ظهور میکند»

۲- رجعت و بازگشت:

 برخى از مؤمنان صالح و پیامبران الهى مانند حضرت عیسى(ع) که در رکاب حضرت مهدى(عج) خواهند بود و در قیام و مبارزه او با ستمگران شرکت دارند.

 
 

۳- مبارزات امام زمان(عج):

یکى از حوادث مهم که بعد از ظهور امام زمان(ع) به وجود میاید، مبارزه امام با دشمنان و مخالفان ظهور است. برخى از افراد و گروه‏ها حکومت عدالت گستر امام زمان(ع) را بر نمیتابند و با حضرت به جنگ می‏پردازند. مخالفان امام را افراد و گروه‏هاى مختلف تشکیل میدهند و سیاست امام در برابر آن‏ها متفاوت است.

امام زمان(ع) نخست همگان را به دین و صلح فرا میخواند و با مدارا با آن‏ها رفتار مینماید.
امّا دشمنان دعوت امام را نادیده میگیرند و به جنگ با امام مى‏پردازند. امام با بهره‏گیرى از همه قدرت و امکانات، با دشمنان برخورد مى‏کند، و جنگ سختى به وقوع می‏پیوندد. از جمله جنگ امام زمان(عج) با دجال و سفیانى.

 ۴- پیروزى امام زمان(عج):

در این درگیریها سرانجام حضرت پیروز مى‏شود. در برخى روایات از پیروزى امام بر شرق و غرب، جنوب و قبله گزارش شده است.

امام باقر(ع) فرمود: «حضرت قائم از ما است و فرمانروایى حضرت شرق و غرب را فرا میگیرد». از پیامبر اسلام(ص) گزارش شده است که حضرت مهدى(عج) لشکریانش را به سراسر زمین گسیل میدارد.

  

۵- تشکیل حکومت جهانى و برچیده شدن مرزهاى جغرافیایى:


امام مهدى(عج) حکومت جهانى تشکیل میدهد و مرزهاى جغرافیایى را بر میچیند. این حکومت همان حکومت آرمانى موعود است که از آن در روایات گاهى به مدینه »فاضله« سخن گفته شده است. گاهى به جامعه مطلوب و گاهى به «دولت کریمه» یاد شده است.
حکومت جهانى امام زمان(ع) از مؤلّفه‏ها و شاخصه هایى برخوردار است که تحقق هر کدام از آن‏ها مى‏تواند یکى از حوادث بعد از ظهور امام زمان(ع) محسوب شوند، از جمله:
الف) گسترش عدالت:
یکى از ویژگى‏هاى حکومت امام زمان(ع) عدالت است. عدالت عنصر گم شده‏اى است که همگان دنبال آن هستند. این گمشده در حکومت امام زمان تحقق پیدا مى‏کند.
پیامبر اسلام فرمود: «یملاء الأرض قسطاً و عدلاً بعد ما ملئتْ ظلماً و جوراً»؛ امام زمان(ع) حکومت را به گونه‏اى سازماندهى میکند که دیگر واژه ستم از ذهن‏ها رخت بر میبندد و کسى به دیگرى ظلم نمى‏کند؛
ب) گزینش کارگزاران شایسته:
طبیعى است که حکومت آرمانى امام زمان(ع) که رهبرى آن را امام مصلح و پارسا بر عهده دارد، کارگزاران آن نیز از صالحان و پارسایان خواهند بود، از این رو در روایات آمده است که دولت امام زمان(ع) را برخى از پیامبران و جانشینان آنان و صالحان و از اصحاب پیامبر اسلام(ص) تشکیل میدهند. حضرت عیسى(ع) به امام زمان(ع) می‏گوید: ((من به عنوان وزیر فرستاده شده‏ ام؛ نه امیر و فرمانروا.))

  

۶- رشد آگاهى و دانش:

یکى از حوادث بسیار مهم رشد دانش و صنعت در عصر امام زمان(ع) است. دوره ظهور دوران گسترش علم و دانایى است و مدینه فاضله اسلامى «مدینة العلم» است. با آمدن آن منجى همان گونه که ظلم جاى خود را به عدل و داد میدهد، دانایى و فرزانگى جایگزین جهل و نادانى میشود و جهان از نور عقل و دانش آکنده میگردد.

 ۷- رشد عقل و خرد ورزى:

در این دوره بشر به حاکمیت عقلانیت نایل میگردد.

در روایات آمده است که در عصر ظهور حضرت مهدى(عج) برکات خداوندى به بشر ارزانى داشته و دست رحمت ایزدى بر عقل‏هاى مردم کشیده میشود و مردم از نظر عقل و بصیرت در وضع بى مانندى قرار میگیرند.

۸- رفاه اقتصادى و معیشتى:

به فرموده پیامبر اسلام(ص) در دوره حضور حضرت مهدى(عج) مردم به نعمت هایى نایل می‏گردند که در هیچ زمانى سابقه ندارد. براى همگان برکات الهى از آسمان نازل میشود و زمین چیزى از روییدنیهاى خود را پنهان نمیکند.

سطح رفاه زندگى در این دوره به حدّى است که طبق روایات رسیده از امام صادق(ع) در این دوره فقیرى یافت نمیشود تا مردم زکات اموالشان را به او بدهند.

 

۹- برقرارى امنیت اجتماعى:

در این دوره امنیت اجتماعى به نحو کامل برقرار میگردد. به گونه‏اى که اگر زنى به تنهایى بخواهد از عراق به شام مسافرت نماید، در مورد امنیتش هیچ ترس و دلهره‏اى ندارد.

 

 

 ۱۰- رشد تربیتى و شکوفایى فرهنگى و اخلاقى:

در این دوره افراد به رشد تربیتى و اخلاقى و جامعه به بالاترین درجه تعالى و شکوفایى نایل مى‏گردند. امام على(ع) فرمود: «چون قائم ما قیام کند، کینه‏ها از دل‏ها زدوده می‏شود». امام باقر(ع) فرمود: «هنگامى که قائم ما قیام کند، خداوند قواى فکرى مردم را تعالى میبخشد و اخلاق آنان را به کمال میرساند».

در روایتى دیگر از آن حضرت نقل شده است که «در دوره ظهور، دوستى و یگانگى بین مؤمنان در نهایت خود قرار مى‏گیرد، به گونه‏اى که هر کس نیازمند باشد، بدون هیچ ممانعتى از جیب دیگرى پول بر میدارد (و دیگرى هم از این کار راضى است».
براى اطلاع بیشتر در این مورد به کتاب عصر زندگى و چگونگى آینده انسان و اسلام، پژوهشى در انقلاب جهانى حضرت مهدى(عج)، تألیف محمد حکیمى مراجعه نمایید.
در مورد بعد از ظهور حضرت مهدى(عج)؛ یعنى مدتى که حضرت مهدى (عج) حکومت مى‏کند، نیز بعد از آن دوره تا برپایى قیامت، نمى‏توان پاسخ قاطع و روشنى از روایات به دست آورد، چرا که در لابلاى روایات مدت حکومت حضرت مهدى(عج) نوزده سال و چند ماه، هفتاد سال، سیصد و نه سال، آمده است.

در روایتى ذکر شده که بعد از حضرت مهدى(عج) فردى از اهل بیت سیصد و نه سال حکومت خواهد کرد. و بعد قیامت برپا خواهد شد، یا یکایک امامان(ع) رجعت و حکومت مى‏کنند و سپس قیامت بر پا خواهد شد و…
برخى از پژوهشگران اسلامى بیان داشته‏ اند: در مورد مدت حکومت حضرت مهدى(عج) اگر چه برخى روایات حد معیّنى را بیان کرده‏اند و دوران حکومت حضرت را به هفت یا نه سال محدود نموده‏اند، لیکن این گونه روایات در منابع اهل سنّت ذکر شده، امّا عده‏اى بدون تحقیق این گونه روایات را در کتاب‏هاى شیعى وارد نموده‏اند. هیچ روایت صحیح السندى از امامان(ع) نرسیده است که دوران حکومت حضرت مهدى(عج) را محدود کرده باشد. این گونه روایات علاوه بر ضعف سند، با روح آیات و محتواى روایات متواترى (که وعده داده‏اند با ظهور و قیامت حضرت، زحمات انبیا به ثمر مى‏رسد: و جهان پر از عدل مى‏گردد) منافات دارد.
مقام معظم رهبرى در این باره مى‏فرماید: «بعضى خیال مى‏کنند دوران ظهور حضرت بقیة اللَّه آخر دنیا است من عرض میکنم دوران ظهور بقیة اللَّه(ع) اوّل دنیا است. اوّل شروع حرکت انسان در صراط مستقیم است، با مانع کمتر یا بدون مانع، با سرعت بیشتر، با فراهم بودن همه امکانات براى این حرکت. اگر صراط مستقیم الهى را مثل یک جاده وسیع، مستقیم و هموارى فرض کنیم، همه انبیا در این چند هزار سال گذشته آمده‏ اند تا بشر را از کوره راه‏ها به این جاده برسانند. وقتى به این جاده رسید، مسیر تندتر، عمومیتر، موفق‏تر، بى ضایعات یا کم ضایعات ‏تر خواهد بود.

دوره ظهور، دوره‏اى است که بشریت مى‏تواند نفس راحتى بکشد. مى‏تواند راه خدا را طى کند. مى‏تواند از همه استعدادهاى موجود در عالم طبیعت و در وجود انسان به شکل بهینه استفاده کند».

روایات تعیین کننده دوران حکومت امام زمان(ع) با دسته‏اى دیگر از روایات که با روح تعالیم قرآنى بیشتر توافق دارد، در تزاحم و تعارض است. مفضل بن عمر مى‏گوید: به امام صادق(ع) عرض کردم: مدت خلافت حضرت قائم(ع) چه مقدار است. حضرت در جوابم آیات ۱۰۵ تا ۱۰۸ سوره هود را تا «عطاء غیر مجذوذ» تلاوت فرمود، سپس در توضیح آیه فرمود: منظور از «عطاء غیر مجذوذ» این است که آن نعمت و عطا از ایشان بریده نمى‏شود بلکه نعمتى است دایمى و مُلْکى است که نهایت ندارد و حکمى است که منقطع نمى‏گردد و امرى است که باطل نمى‏شود، مگر به اراده و مشیّت حق تعالى و از آن اراده و مشیّت کسى جز ذات او، آگاه نیست.
آیات مذکور بیانگر طولانى بودن نعمت‏هاى الهى براى اهل بهشت است. امام صادق(ع) با تلاوت آن و سپس تفسیر و تأویلش فرمود: »همان گونه که نعمت‏هاى الهى از اهل بهشت منقطع نمى‏گردد مگر به اراده خداوند، مدت خلافت حضرت قائم نیز بسیار طولانى است و از پایان آن کسى جز خداوند آگاهى ندارد»


برچسب‌ها:
[ برچسب:امام زمان (عج), ] [ 19:41 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]


موضوع: امام زمان(عليه‌السلام) و آينده جهان برگرفته از برنامه درس هایی از قرآن

بسم الله الرحمن الرحيم
«الهي انطقني بالهدي و الهمني التقوي»

آينده‌ي جهان با كيست؟ ضمن اينكه بحث اعتقادي است، يك بحث سياسي هم هست كه تمام مكتب‌ها فرو مي‌ريزد، همه ابر قدرت‌ها كنار مي‌روند و آينده‌ي جهان با مردان خداست.
قرآن مي‌فرمايد: «أََنَّ الْأَرْضَ» به درستي كه زمين «يَرِثُها» وارثش مي‌شوند، چه كساني؟ «عِبادِيَ» بندگان من، نه هر بنده‌اي «عِبادِيَ الصَّالِحُونَ» (انبياء/105) بايد صلاحيت داشته باشد. آينده‌ي جهان با مردان خداست.
آيه‌ي ديگر «وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقين‏» (اعراف/128)، «وَ الْعاقِبَةُ لِلتَّقْوى‏» (طه/132)، تا حالا هم تقريباً همينطور بوده، نه تقريباً تحقيقاً همينطور بوده. بالاخره يزيدي‌ها محو شدند. حسين ماند. آثار يزيد و ابن زياد محو شد، خطبه‌هاي زينب كبري ماند. شاه محو شد، صدام محو شد، امام خميني ماند. ابوجهل‌ها، ابوسفيان‌ها محو شدند، پيغمبر ماند. هميشه اينطور بوده، حالا هم مي‌گويد حالا كه ديدي اينطور. «أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُها».
1- محو جلوه‌هاي باطل و ماندگاري تجلّي حق
ممكن است باطل يك جلوه‌اي داشته باشد، جلوه تمام مي‌شود و حق ماندگار مي‌شود. حالا نكته‌اي كه هست «عِبادِيَ الصَّالِحُونَ» گفته. صالحون يعني صلاحيت داشته باشد. نه هركس كه نماز شب بخواند. ممكن است خيلي آدم مؤمني هم باشد ولي صلاحيت حكومت نداشته باشد. آدم هست كه خيلي آدم خوبي است، همه واجبات و  مستحبات را انجام مي‌دهد اما صلاحيت اداره‌ي كشور را ندارد.  لذا نگفته: «عِبادِيَ المتقون»، «عبادي المؤمنون»، «عبادي المتهجدون»، «عِبادِيَ الصَّالِحُونَ». مسأله‌ي صلاحيت مسأله‌ي مهمي است.
«عِبادِيَ الصَّالِحُونَ» صلاحيت حكومت، ممكن است خيلي طرف خوب باشد، پيغمبر گفت: ابوذر آدم خوبي هستي اما صلاحيت مديريت حتي دو نفر را نداري. «إِنِّي أَرَاكَ ضَعِيفا» ترجمه‌اش را مي‌فهميد، «إِنِّي» يعني چه؟ «ضعيف» هم كه مي‌دانيد. «إِنِّي أَرَاكَ ضَعِيفا» من تو را ضعيف مي‌دانم. «فَلَا تَأَمَّرَنَّ عَلَى اثْنَيْن‏» (بحارالانوار/ج72/ص4) تو ولايت دو نفر را نبايد داشته باشي. ولي سلمان را استاندار مداين كرد. سلمان و ابوذر هر دو آدم خوبي بودند. ولي سلمان صلاحيت حكومت داشت، ابوذر نداشت.
ممكن است سي نفر، پنجاه نفر، صد نفر، دويست نفر مجتهد باشند. يكي بتواند رهبر شود. ممكن است ملا خيلي باشد، يكي بتواند خطيب باشد. باقي‌ها نتوانند خطبه بخوانند. صلاحيت اين كار را بايد داشته باشد.
2- برتري مذهب اهل بيت(عليهم‌السلام)
قرآن مي‌فرمايد: «وَعَدَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا» باز مي‌گويد: «وَ عَمِلُوا الصَّالِحات لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ» (نور/55) اينجا يك صالح داريم، داشته باشيد، «وَعَدَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا» خدا وعده داده، «وَعَدَ اللَّهُ» خدا وعده داده «الَّذينَ» به كساني كه «آمَنُوا» دوباره گفته «وَ عَمِلُوا الصَّالِحات» اينجا هم يك صالحات داريم كه چه؟ كه «لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ» حكومت دستش بدهد. «عِبادِيَ الصَّالِحُونَ»، «وَ عَمِلُوا الصَّالِحات».
من اين را پارسال هم گفتم. حالا ممكن است پارسال يك عده پاي تلويزيون نبودند يا يادشان رفته، اين فلش كامپيوتر در جيبتان هست؟ بدهيد. ببخشيد... من معذرت مي‌خواهم، با اين فلش كامپيوتر يك مثال بزنم.
مي‌گويند: امام عسگري كه شهيد شد، امام زمان سه، چهار ساله بود. بچه‌ي سه، چهار ساله چطور مي‌تواند امام شود؟ جوابش اين فلش كامپيوتر است. شما اين فلش كامپيوتر را وصل به كامپيوتر مي‌كني، بعد از چند دقيقه، چند ثانيه، تمام علوم از آن كامپيوتر به اين منتقل مي‌شود. اين چيه؟ درونش هم خالي است. مثل تخمه پوك! يعني يك فلز پوك، بشر توانست علم را از آن كامپيوتر به اين فلز منتقل كند چطور شما قبول مي‌كني انسان علم را از فلز به فلز منتقل كند، خداي انسان نمي‌تواند علم امام عسگري را به بچه‌ي چهار ساله منتقل كند؟ بنابراين اينكه بچه‌ي سه، چهار ساله چطور مي‌شود امام شود، جوابش فلش كامپيوتر است. اين يك نكته را مي‌ترسم يادم برود. بچه مي‌تواند امام شود؟ امامت علم مي‌خواهد. وزن كه نمي‌خواهد كه چند كيلو. مثل راديو، راديو ممكن است يك راديوي  كوچك باشد، ده موج را بگيرد، ممكن است يك راديو اندازه‌ي يك بشكه باشد، يك موج را هم نگيرد. صلاحيت مي‌خواهد.
ديگر چه؟ قرآن مي‌فرمايد: «دينَهُمُ الَّذِي ارْتَضى‏» (نور/55) ديني حاكم خواهد شد كه «ارْتَضى‏» بالاخره «دينَهُمُ» آن ديني بر جهان غالب خواهد شد، در آينده كه «دينَهُمُ الَّذِي ارْتَضى‏»، «ارْتَضى» يعني خدا بايد از آن راضي باشد. از كدام دين‌ها راضي است. مذهب در دنيا خيلي است. خدا از كدام راضي است؟ يك كد داده گفته: از اين راضي هستم. آن ديني كه «رَضيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ دينا» (مائده/3) يعني دين غدير خم، «رَضيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ دينا». آن روزي كه اميرالمؤمنين معرفي شد، خدا گفت: من حالا راضي هستم. يعني راضي هستم از ديني كه رهبرش اميرالمؤمنين باشد. علي بن ابي طالب باشد. چه دارم مي‌گويم؟ آينده‌ي جهان با كيست؟ قرآن مي‌گويد:‏ «عِبادِيَ الصَّالِحُونَ». قرآن مي‌گويد: وعده‌ي خدا به كساني است كه ايمان و عمل صالح، قرآن مي‌گوييد: آينده‌ي جهان به كسي است كه مكتبش مورد رضاي خدا باشد. كدام مكتب‌ها مورد رضاي خداست؟ «ارْتَضى‏»،«رَضيتُ»، هردو يك ريشه است. ما گاهي وقت‌ها با اين كدها مي‌توانيم بفهميم.
يك حديث است هم شيعه گفته و هم سني. همه گفته‌اند. كه پيغمبر فرمود: يهودي‌ها 71 فرقه شدند، مسيحي‌ها 72 فرقه شدند. مسلمان‌ها 73 فرقه مي‌شوند. بعد پيغمبر فرمود: «فِرْقَةٌ نَاجِيَة» (بحارالانوار/ج30/ص335) يك فرقه از اينها نجات پيدا مي‌كند. «فِرْقَةٌ نَاجِيَة» يك فرقه «ناجيه» است. خوب همه مي‌گويند: ما هستيم. تمام فرقه‌هاي مسلمان مي‌گويند: ما اهل نجات هستيم، باقي‌ها هلاك مي‌شوند. فقط ناجي ما هستيم. ما چه كنيم براي اينكه ببينيم چه كسي راست مي‌گويد و چه كسي دروغ؟ اگر يك پدري در خانه گفت: من يكي از بچه‌هايم را دوست دارم. او مي‌گويد: من را گفت، او مي‌گويد: من را گفت. همه‌ي بچه‌ها مي‌گويند: من را گفت، من را گفت، من را گفت، بهترين كسي كه مي‌تواند مشكل را حل كند، چه كسي است؟بگوييد... آن كسي كه گفته من يكي را دوست دارم. اگر پدر گفت: يكي را دوست دارم، همه مي‌گويند: من را گفت. مادر گفت: يكي را دوست دارم، همه مي‌گويند: ما را گفت. بهترين كسي كه بايد حل كند آن كسي است كه اين حرف را زده، بگوييم: آقاجان شما كه گفتي يكي از بچه‌هايم را دوست دارم، خودت بگو. كدام‌ها را دوست داري؟ خودش بايد بگويد. پيغمبر فرمود: «فِرْقَةٌ نَاجِيَة» مي‌گوييم: يا رسول الله، فرقه‌ي ناجيه كدام است؟ خودت بگو. مي‌گويد: «مَثَلُ أَهْلِ بَيْتِي كَمَثَلِ سَفِينَةِ نُوح‏» (بحارالانوار/ج23/ص123) اهل بيت من مثل كشتي نوح است. «مَنْ رَكِبَهَا» هركس سوار ان كشتي شود، «نَجَا» نجات پيدا مي‌كند. «ارْتَضى‏» با «رَضيتُ» يكي است.
گرفتيد چه مي‌گويم؟ اينها شيعه و سني ندارد. تمام مسلمان‌ها قبول دارند كه پيغمبر فرمود: امت من 73 فرقه مي‌شوند، يكي اهل نجات است. مسلمان‌ها همه دعوايشان است. او مي‌گويد: من ناجي هستم، تو كجي. او مي‌گويد: من صاف هستم، تو كجي. مي‌گوييم: آقا هيچ‌كس حرف نزند از خود پيغمبر بپرسيم. يا رسول الله آن كسي كه مي‌گويي ناجي است، چه كسي است؟ فرمود: آنهايي كه در خط اهل بيت هستند. «مَثَلُ أَهْلِ بَيْتِي كَمَثَلِ سَفِينَةِ نُوح‏». اهل بيت من مثل كشتي نوح است. هركس كشتي نوح را سوار شود، نجات پيدا مي‌كند و باقي غرق مي‌شوند. «مَنْ رَكِبَهَا نَجَا»، نَجَا و ناجي ريشه‌اش يكي است. «ارْتَضى‏»، «رَضيتُ»، آينده‌ي جهان با كيست؟
3- فراگير شدن ظلم، عامل آمادگي مردم براي ظهور امام زمان(عليه‌السلام)
يك چيزي هست مي‌گويند كه: امام زمان وقتي مي‌آيد كه دنيا پر از ظلم باشد. يكي ممكن است اينطور معنا كند. خوب، پس براي اينكه امام زمان بيايد، بياييد همه ظلم كنيم. دنيا پر شود امام زمان تشريف بياورد. اگر كسي چنين گفت، چه مي‌گوييم؟ بياييد هركس هر گناهي مي‌تواند بكند، بكند. هرچه زودتر دنيا را پر از ظلم كنيم. چون حديث داريم. نه يك حديث، ده حديث و بيست حديث و سي حديث و صد حديث نيست. كلي حديث داريم كه هروقت دنيا پر از ظلم شود آقا مي‌آيد. حالا يك كسي گفت: خيلي خوب، پس بياييد دنيا را پر از ظلم كنيم، امام زمان بيايد.
جوابش چيست؟ جوابش اين است. نگفته: وقتي امام زمان مي‌آيد كه دنيا پر از ظالم باشد. مي‌گويد: دنيا پر از ظلم باشد. اگر مي‌گفت: وقتي مي‌آيد كه دنيا پر از ظالم باشد، پس همه‌‌ي ما بايد ظالم شويم تا آقا بيايد. مي‌گويد: دنيا پر از ظلم شود. ببين يك وقت است مي‌گويم: وقتي پنجره را باز مي‌كني، كه اينجا پر از دود شود. پر از دود شود نه اينكه همه سيگاري شويم. ممكن است يك خلافكاري يك كنده‌ي درخت اينجا بياورد، يك نفر هم بيشتر نيست ولي همين يك نفر با يك كنده‌ي درخت اينجا را پر از دود كند. يك صدام پيدا مي‌شود عراق را به هم مي‌ريزد. كويت را به هم مي‌ريزد، ايران را هم به هم مي‌ريزد. نگفته: «بَعْدَ مَا مُلِئَتْ ظالما»، گفته: «بَعْدَ مَا مُلِئَتْ ظُلْماً» (بحارالانوار/ج30/ص80) نمي‌گويد: اگر همه‌ي شما سيگاري شويد، در و پنجره را باز مي‌كنيم، مي‌گويد: اگر اينجا پر از دود شد. ممكن است يك نفر دود كند، باقي هم سيگاري نباشند و آدم صالحي باشند. معلوم شد چه گفتم يا نه؟
حديث مي‌گويد: بعد از آن كه دنيا پر از ظلم يا ظالم؟ با هم بگوييد... دنيا اگر پر از ظلم شد، امام زمان تشريف مي‌آورد. كسي نگويد پس بياييد همه ظلم كنيم. نگفته: دنيا پر از ظالم شد، دنيا پر از ظلم شد. ممكن است چهار تا ابر قدرت با سوء استفاده از انرژي هسته‌اي، دنيا را به آتش بكشند. همه مردم هم آدم صالحي باشند. ميليون‌ها، ميليارد‌ها آدم صالح داشته باشيم، اما جنايتكارها، چند تا جنايتكار دنيا را به آتش بكشند. اگر دنيا پر از ظلم شد، آقا مي‌آيد نه دنيا پر از ظالم شد.
ما بايد منطق داشته باشيم. قرآن سه مرتبه اين را فرموده. اين آيه سه مرتبه در قرآن تكرار شده است. «لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّه‏» (توبه/33) آينده‌ي جهان با اهل منطق است. با كيست؟ با اهل منطق. با كسي كه منطق او غالب شود. «لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّه‏» يعني بر همه‌ي دين‌ها، كل دين يعني هر مكتبي بايد ظهور پيدا كند اين مكتب بر همه‌ي اديان. آينده‌ي جهان با كيست؟
1- از نظر ايمان، «وَعَدَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا» (مائده/9) بايد اهل ايمان باشد. از نظر لياقت بايد صلاحيت داشته باشد. از نظر منطق و استدلال بايد منطقش بر همه‌ي منطق‌ها غالب شود. «لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّه‏». ديگر چه...
4- دوري از اشرافي‌گري در حكومت امام زمان(عليه‌السلام)
بايد ساده زيست باشد. حديث داريم كساني كه منتظر امام زمان هستند، بايد زندگي اشرافي را كنار بگذارند. «فَلْيَسْتَعِدَّ لِلْفَقْر» (بحارالانوار/ج64/ص247) بايد زندگي‌اش را روي شمعك بياورد. نمي‌شود آدم زندگي اشرافي داشته باشد، بعد در زندگي اشرافي هم مثلاً بگويد: اي امام زمان من منتظر تو هستم. زندگي ساده! اين هم حديث است.
يك قصه‌اي در قرآن هست كه... يك صلواتي بفرستيد. (صلوات حضار)
طالوت رهبر جمعيت مؤمنين بود. به مؤمنين گفت: من رهبر و فرمانده‌ي نظامي شما هستم. برويم جبهه با جالوت بجنگيم. طالوت با جالوت بجنگد. يك امتحان اقتصادي، امتحان شكمي، در راه كه مي‌رويم يك نهر آبي است. «إِنَّ اللَّهَ مُبْتَليكُمْ بِنَهَر» (بقره/249) عربي‌هايي كه مي‌خوانم قرآن است. «إِنَّ اللَّهَ» به درستي كه خدا «مُبْتَليكُمْ» شما را مبتلا مي‌كند «بِنَهَر» به نهر آبي، «نَهَر» يعني نهر آبي. «فَمَنْ شَرِبَ مِنْهُ فَلَيْسَ مِنِّي‏» هركس آب بخورد، از ما نيست. «وَ مَنْ لَمْ يَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّي‏» هركس بخورد، از ما نيست، هركس نخورد... البته اگر خيلي تشنه هستيد، با مشت بخوريد. «إِلاَّ مَنِ اغْتَرَفَ غُرْفَةً بِيَدِهِ»، «يَد» يعني ... «بِيَدِهِ» لبي تر كنيد، اما سر به آب نگذاريد. خودتان را سيراب نكنيد اما لبي تر كنيد. «فَمَنْ شَرِبَ مِنْهُ فَلَيْسَ مِنِّي‏» شكموها از ما نيستند. «وَ مَنْ لَمْ يَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّي‏» آنهايي كه جلوي خودشان را گرفتند، از ما هستند. جمهوري اسلامي سفره‌اي باز كرد. آنهايي كه از بيت المال بخور بخور راه انداختند، آنها جزء اصحاب امام زمان نيستند، سوء استفاده كردند. كسي كه امكانات دستش بود، سوء استفاده نكرد، او مي‌تواند حكومت را به دست بگيرد.
حالا در آستانه‌ي دهه‌ي فجر هم هستيم يك چيزي بگويم. خود انقلاب ما و دهه‌ي فجر ما مي‌تواند يك پيش‌زمينه‌اي براي قيام امام زمان باشد. چرا؟ براي اينكه ما چه مي‌گوييم؟ ما مي‌گوييم: امام زمان مرد خداست، بر دنيا حاكم مي‌شود. چطور؟ همينطور كه امام خميني بر ايران حاكم شد. اگر امام خميني بر ايران حاكم شد، پس امام زمان هم مي‌تواند بر دنيا حاكم شود. اگر كسي يك كت و شلوار دوخت، پس مي‌تواند ده تا كت و شلوار ديگر هم بدوزد. اگر كسي يك سطر نوشت، مي‌تواند ده سطر هم بنويسد. مرد خدا مي‌شود حاكم شود. امام زمان بيايد حكومت كره‌ي زمين را بگيرد؟ بله، چطور؟ اينطوري.
2- طاغوت‌ها تار و مار مي‌شوند، مگر مي‌شود؟ بله در ايران شد. هويداها اعدام شدند. طاغوت‌ها مي‌شود. قوانين آسماني حاكم مي‌شود، مگر مي‌شود؟ بله شوراي نگهبان نشسته هر قانوني ضد اسلام بود رد مي‌كند.پس همين انقلاب ما، همين قيام امام خميني، و همين پيروزي دهه‌ي فجري كه خدا قسمت ما كرد همين نشان دهنده‌ي اين است كه مي‌شود.
5- تسليم بودن در برابر رهبر، شرط پيروز شدن
ما بايد تسليم باشيم. آينده‌ي جهان با كيست؟ با كساني كه تسليم باشند. در جنگ احد مسلمان‌ها شكست خوردند. آمدند گفتند: يا رسول الله! مگر شما نمي‌گويي «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ...» باقي‌اش را شما بگوييد... «يَنْصُرْكُمْ» (محمد/7) مگر شما نمي‌گوييد: «أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقين‏» (بقره/194) پس چرا اينجا خدا با متقين نبود، چرا نصرت نشديم؟ مي‌گويد: بابا! آخر درست است خدا گفته: حق را پيروز مي‌كنم، اما شما هم يك وظيفه‌اي داريد. شماها در احد مي‌دانيد چه كرديد؟ «عَصَيْتُم‏» (آل‌عمران/152) معصيت كرديد. پيغمبر فرمود: اين منطقه را حفاظت كنيد، حفاظت نكرديد. «تَنازَعْتُمْ» (آل‌عمران/152) نزاع كرديد، اختلاف در بين شما افتاد. «فَشِلْتُم‏» (آل‌عمران/152) فَشَل شديد. شُل شديد. اينها آيه‌ي قرآن است. «فَشِلْتُمْ، تَنازَعْتُمْ، عَصَيْتُم‏» رمز شكست در احد اينها بود. آينده‌ي جهان با كيست؟ با امت شُل نمي‌شود. با امتي كه معصيت كند، حرف فرماندهي را زمين بگذارد. پيغمبر فرمود: اين منطقه را رها نكنيد. «تَنازَعْتُمْ» نزاع در شما افتاد. يكي گفت: بمانيم، يكي گفت: برويم. رمز سقوط شما خودتان هستيد. آينده‌ي جهان با كيست؟
حديث داريم ياران امام زمان «كَزُبَرِ الْحَدِيد» (كافي/ج8/ص294) مثل آهن پاره هستند.
در قرآن بعضي‌جاها مي‌گويد: «لَعَلَّهُمْ يَهْتَدُونَ» (انبياء/31) «لَعَلَّهُمْ» يعني شايد. بعضي‌ جاها هم مي‌گويد: «أُولئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ» (بقره/157)، «هُمُ الْمُتَّقُون‏» (بقره/177) «لَعَلَّهُمْ يَهْتَدُونَ»، «هُمُ الْمُتَّقُون‏». «لَعَلَّهُمْ يَهْتَدُونَ»، «أُولئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ». «لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ» (بقره/186)، «أُولئِكَ هُمُ الرَّاشِدُونَ» (حجرات/7) يعني آينده‌ي جهان با كسي است كه از اين «لَعَّلَ» رد شده باشد به آن قطعي رسيده باشد. آخر يك وقت دكتر مي‌گويد: اين قرص‌ها را عمل كن. فردا بيا تو را ببينم. يعني چه؟ يعني نمي‌دانم اين قرص نتيجه مي‌دهد يا نمي‌دهد، حالا فعلاً آزمايشي. يك وقت مي‌گويد: نه، دواي تو قطعاً همين است. در قرآن راجع به سه چيز سه مرحله دارد. يك مرحله گفته: «لَعَّلَ»، «لَعَّلَ» مي‌دانيد يعني چه؟ شايد، «لَعَلَّهُمْ»، «لَعَلَّهُمْ» چه...   «لَعَلَّهُمْ يَتَّقُون‏» (بقره/187)، «لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ»، «لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ» (بقره/189) ولي بعضي جاها «لَعَّلَ» نيست. «هُمُ الْمُتَّقُون‏»، «هُمُ الرَّاشِدُونَ»، «هُمُ الْمُفْلِحُون‏» (بقره/5). يعني بايد ياران امام زمان كسي باشد كه از «لَعَّلَ» بيرون بيايد، قطعاً.
6- تفكر و برنامه‌ريزي جهاني، نه كشوري و منطقه‌اي
يار امام زمان بايد فكر جهاني داشته باشد. چون امام جهاني يك مريدهاي جهاني هم مي‌خواهد. آدمي كه فقط به خودش فكر مي‌كند. خودم، كُتم، شلوارم، كفشم، نمره‌ام، بابام، ننه‌ام، حزبم، محله‌ام، قبيله‌ام، آدم‌هايي كه درون گروهي، جزئي فكر مي‌كنند، آدم‌هايي كه جزئي مي‌بينند اينها نمي‌توانند يار كسي باشند كه كلي ببينند. دعاها ما را كلي بار مي‌آورد. «اللَّهُمَّ أَغْنِ كُلَّ فَقِيرٍ» همه‌ي فقيرها را بي‌نياز كن. «اللَّهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جَائِع‏» همه‌ي گرسنه‌ها را سير كن. «اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوب‏»، «اللَّهُمَّ أَصْلِحْ كُلَّ فَاسِد» كل، كل، يعني كسي كه مي‌خواهد يار امام زمان باشد بايد از نوجواني فكرش بين‌المللي باشد.ما گاهي وقت‌ها مثلاً مي‌بينيم مي‌گويد: خدايا، مريض ما را خوب كن. خوب بگو همه‌ي مريض‌ها را. كشور ما را حفظ كن. بگو: همه دنيا را حفظ كن. آينده با كساني است كه فكرشان جهاني باشد. يعني تنگ نظر، فرد نظر، جزئي نظر نباشد. چشم‌اندازش، چشم‌انداز بي‌نهايت باشد.
حالات روحي، آينده‌ي جهان با كسي است كه عاشق امام زمان باشد. من در يكي از برنامه‌ها راجع به عشق امام زمان حرف‌هايي زدم. گفتم: علاقه بايد علاقه‌ي جمعي باشد. مثلاً در دعاي عهد مي‌گوييم: «اللَّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلَانَا صاحب الزمان عَن جميع الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات»، «عن جميع» خدايا سلام همه‌ي مؤمنين را به امام زمان برسان. همه! صدقه مي‌دهم به قصد دفع بلا از همه‌ي مردم، نه دفع بلا از ماشين خودم. همه!
علاقه بدون مرز باشد. «فِي مَشَارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبِهَا» علاقه بدون شرط باشد «حَيِّهِمْ وَ مَيِّتِهِمْ». بدون تاريخ باشد، «وَ عَنْ وَالِدَيَّ وَ وُلْدِي» عشقش را به امام زمان را در دعاي عهد، دعاي عهد دعاي عشق به امام زمان است. مي‌گويد: خدايا، سلام همه‌ي مردم را به امام زمان برسان. خدايا مشارق و مغارب، زنده و مرده، نسل گذشته «والِدَّي»، و نسل آينده «وُلد». چقدر صلوات نه صد هزار تا و يك ميليون و يك ميليارد و صد ميليارد، «زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ وَ مِدَادَ كَلِمَاتِه‏» به عدد هر ذره، به عدد هر سلول، به عدد هر اتم، به عدد هرچه بر آن علم داري. علاقه‌ي تازه به تازه «أُجَدِّدُ لَهُ فِي هَذَا الْيَوْمِ وَ فِي كُلِّ يَوْمٍ» يعني تازه به تازه، هر روز! آخر يك وقت يك نفر يك كسي را مي‌بيند مي‌گويد: آه... خيلي مشتاق ديدار هستم. يك وقت هر روز صبح به صبح زنگ مي‌زند احوالش را مي‌پرسد. دعاي عهد مي‌گويد: خدايا من هر روز صبح با تو تجديد بيعت مي‌كنم. «أُجَدِّدُ لَهُ فِي هَذَا الْيَوْمِ وَ فِي كُلِّ يَوْم» علاقه‌ي رو به رشد «عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَة» اينها را در جلسه‌ي قبل گفتم. عهد يعني امام زمان با تو تعهد دارم. بالاتر از تعهد، عقد با تو گره مي‌خورم. بالاتر از گره «و بيعةً» بيعت مي‌كنم، تسليم تو هستم. اين سه جمله سه تا بار دارد. «عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَة» يعني قرار داد با تو مي‌بندم «عَهْداً». 2- «وَ عَقْداً» قراردادم را باز نمي كنم، گره مي‌زنم قراردادم را با تو. 3- تسليم صد در صد هستم. آينده‌ي جهان با كيست؟
7- حضور زنان در حكومت امام زمان(عليه‌السلام)
روايت داريم 50 نفر از ياران درجه يك حضرت مهدي خانم‌ها هستند. حديث داريم زماني امام زمان ظهور مي‌كند كه زن‌ها به قدري رشد علمي داشته باشند كه بتوانند در خانه قضاوت كنند بعني بتوانند تشخيص بدهند، حق با چه كسي است و باطل با چه كسي؟ يعني اين زن‌هاي ما رشد علمي‌شان و عدالت‌شان طوري باشد كه بتوانند قضاوت عادلانه كنند. اين مهم است.
چه كساني دور امام زمان جمع مي‌شوند؟ پا برهنه‌ها، بچه‌هاي يتيم، رجايي يتيم بود. همين بسيجي‌هايي كه بني صدر كذايي مي‌گفت: نمي‌دانم عوام هستند، اينها تخصص ندارند، اينها سواد ندارند. حالا ببينيد همين بسيج چه اختراعات و چه ابتكارات و چه دانشمنداني در بسيج است. حديث داريم زمان امام زمان(ع) عقل يك انسان عقل چهل انسان مي‌شود. آينده‌ي جهان با كيست؟
يك روايت خواندم يك بار ديگر مي‌خواهم اين روايت را تكرار كنم. امام رضا در قنوت نمازش گفت: خيلي مهم است. توجه كنيد! امام رضا، هنوز امام زمان متولد نشده، پدر بزرگ امام زمان است. ولي حديث داريم امام رضا (ع) در قنوتش اين دعا را مي‌خواند. گوش بدهيد. «و اجعلني من انصاره» خدايا مرا از ياران حضرت مهدي قرار بده. «بِأَبِي وَ أُمِّي سَمِيُّ جَدِّي‏» پدرم و مادرم فداي آن مهدي كه همنام جدم است. «وَ شَبِيهِي وَ شَبِيهُ مُوسَى بْنِ عِمْرَان‏» (بحارالانوار/ج51/ص152) «اشفق علي الناس من آبائهم و امهاتهم» امام زمان مهرش از پدرانشان و از مادرانشان به مردم بيشتر است.
انقلاب ما يك صفحه‌اي بود از كتاب مهدويت. مهدويت يعني چه؟ يعني امام زمان مي‌آيد، مرد خدا حاكم مي‌شود. اگر امام خميني حاكم شد، امام زمان هم حاكم مي‌شود. مستضعفين حكومت دست مي‌گيرند. اگر رجايي‌ها و چمران‌ها و بچه‌هاي بسيج و حزب اللهي اگر همين سربازهاي گمنام و غير گمنام و همين قواي مسلح و همين بچه‌ها، اگر اينها، همين زن‌ها، همين شهدا، خانواده‌هايشان اگر اين طبقه حاكم شدند، پس مي‌شود حاكم شد. اگر ديديم مبارك‌ها و نمي‌دانم فرض كنيد صدام‌ها، شاه‌ها، اگر اينها سقوط كردند پس مي‌شود. پس مي‌شود! انقلاب ما يك پيش فرضي است براي اينكه حكومت امام زمان مي‌شود.
وظيفه‌ي ما چيست؟ وظيفه‌ي ما در زمان غيبت اين است كه ببينيم امام زمان از ما چه خواسته است. اول: چرا امام زمان غايب است؟ اين را كه مي‌خواهم بگويم تكراري است. چون آخر من 32 سال است در تلويزيون هستم. بعد از 32 سال نمي‌توانم همه حرف‌هايم نو نو نو باشد. بخشي‌اش نو است، بخشي را هم بايد تكرار كنم. بخشي‌ هم يادم هست تكرار مي‌كنم. مي‌فهمم ولي مخصوصاً تكرار مي‌كنم. چون سه نسل عوض شده است. يك مثلي زدم براي امام زمان كه امام زمان چرا غايب است؟ مثلي كه سالهاي قبل زدم اين است. گفتم: يك لامپي را شهرداري مي‌آيد مي‌زند. اين لامپ است، بچه‌ها مي‌آيند مي‌شكنند. لامپ دوم را مي‌زند. لامپ دوم باز مي‌شكند. لامپ سوم را مي‌زند. اگر يازده لامپ را شكستند، شما مسؤول برق منطقه باشي، لامپ دوازدهم را مي‌زني، با اينكه يازده تا را شكستند باز هم لامپ دوازدهم را مي‌زني يا نمي‌زني؟ بگوييد... نمي‌زني... اميرالمؤمنين چراغ هدايت را شكستند، امام حسن، امام حسين، يازده تا چراغ هدايت را شكستند. خداوند لامپ دوازدهمي را ديگر وصل نمي‌كند. مي‌گويد: هر وقت آدم شديد.
8- نظارت امام زمان(عليه‌السلام) بر زندگي ما
نقش امام زمان، نظارت، هر هفته كارهاي ما را حضرت مهدي(ع) مي‌بيند. قرآن هم مي‌گويد: «فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُون‏» (توبه/105) خدا و رسول و مؤمنون عمل شما را مي‌بينند. آنوقت مؤمنون، من كه عمل شما را نمي‌بينم. آيا شما عمل من را مي‌بيني؟ مي‌داني ديشب مثلاً من چه غذايي خوردم؟ ديروز با چه كسي صحبت كردم؟ من عمل شما را نمي‌دانم. اينكه مي‌گويد: خدا عمل شما را مي‌بيند، رسول مي‌بيند، مؤمنون مي‌بينند، يعني يك گروه خاصي از مؤمنين كه روايات متعدد داريم اهل بيت هستند. امام زمان كارهاي ما را مي‌بيند، در حق ما دعا مي‌كند، لغزش‌ها، غصه‌هاي ما براي امام زمان غصه است. شادي‌هاي ما براي امام زمان شادي است. صدقه مي‌دهيم براي دفع بلا از جان امام زمان مي‌دهيم. «اللهم كن لوليك»‌ها را بخوانيم. براي ظهورش دعا كنيم.
خدايا ما را از عباد صالحي كه در قرآن تعريفش را كردي قرار بده. خدايا آن كساني كه حكومت را از گردانه‌ي حق خارج كردند، به اهل بيت ظلم كردند، به قول دعاي ندبه «اين الحسن، اين الحسين» بايد امام صادق و امام حسين حكومت كنند، بني اميه و بني عباس‌ها آمدند و مسير را عوض كردند. خدايا آن به آن لعنت و قهر و غضبت را بر آنها روز به روز بيشتر بفرما. دعاهاي امام زمان را مستجاب و ما را مشمول دعاي خاص امام زمان قرار بده.

«والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته»


برچسب‌ها:
[ برچسب:مهدویت, ] [ 19:38 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

 اگر ما هم می خواهیم از اصحاب و یاران آن حضرت باشیم، باید به این امور اهتمام ورزیم. در این رابطه به راه کارهای زیر توجه فرمایید:

1. ارتباط معنوی خود را با خدای متعال تقویت کنید؛
2. نمازهای یومیه را در اول وقت و حتی المقدور به جماعت بخوانید؛
3. سعی کنید در نماز حضور قلب داشته باشید و همیشه خود را در محضر خداوند متعال بدانید؛
4. از هر گونه گناه و معصیتی اجتناب کنید؛یعنی تقوا پیشه کنید.
5 .بدانید که هر هفته، نامه اعمال شما به حضور امام زمان(عج) عرضه می شود و مورد بررسی قرار می گیرد؛
6. با مطالعه کتاب هایی که درباره امام زمان(ع)، آگاهی و شناخت خود را در این زمینه تعمیق و گسترش بخشید.

امام زمان (عج) در یکی از توقیعات خویش خطاب به شیعیان می فرماید: «هریک از شما باید کاری کند که وی را به محبت و دوستی ما نزدیک تر کند و از آنچه خوشایند ما نبوده و موجب کراهت و خشم ماست دوری گزیند؛ زیرا امر ما ناگهانی فرا می رسد، در هنگامی که توبه و بازگشت برای او سودی ندارد و پشیمانی او از گناه، از کیفر ما نجاتش نمی بخشد و خداوند رشد و هدایت را به شما الهام فرماید و به لطف خویش شما را به بهره وری از رحمت هایش توفیق بخشد.» ونیز در توقیع دیگری می فرماید:«پس تقوای خدا پیشه کنید و ما بر رهایی بخشیدنتان، از فتنه که به شما روی آورده یاری دهید.»

 


برچسب‌ها:
[ برچسب:امام زمان(عج), ] [ 19:33 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

و مجلسي‌ رضوان‌ الله‌ عليه‌ از كتاب‌ «فضائل‌» شاذان‌ ، و از كتاب‌ «روضه‌» با إسناد خود مرفوعاً از عبدالله‌ بن‌ مسعود روايت‌ ميكند از حضرت‌ رسول‌ الله‌ صلّي‌ الله‌ عليه‌ وآله‌ كه‌ فرمود: چون‌ در معراج‌ مرا به‌ آسمان‌ بردند، جبرئيل‌ به‌ من‌ گفت‌: بهشت‌ و جهنّم‌ مأمور شده‌اند كه‌ خود را بر تو عرضه‌ كنند.من‌ بهشت‌ را ديدم‌ و آن‌ نعمت‌هائي‌ را كه‌ در آن‌ بود، و جهنّم‌ را ديدم‌ و آن‌ عذاب‌هائي‌ را كه‌ در آن‌ بود.بهشت‌ داراي‌ هشت‌ در بود، و بر فراز هر دري‌ چهار كلمه‌ نوشته‌ بود كه‌ هر كلمۀ آن‌ از تمام‌ دنيا و آنچه‌ در دنياست‌، براي‌ كسي‌ كه‌ بداند و عمل‌ كند بهتر است‌. و جهنّم‌ داراي‌ هفت‌ در بود، و بر فراز هر دري‌ سه‌ كلمه‌ نوشته‌ بود كه‌ هر كلمه‌اي‌ از آن‌ براي‌ كسي‌ كه‌ بداند و عمل‌ كند از دنيا و آنچه‌ در آنست‌ بهتر است‌.در اين‌ حال‌ جبرئيل‌ به‌ من‌ گفت‌: بخوان‌ اي‌ محمّد كه‌ بر بالاي‌ درها چه‌ نوشته‌ شده‌ است‌! و من‌ خواندم‌.

امّا بر درهاي‌ بهشت‌:بر بالاي‌ در اوّل‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «براي‌ هر چيز راهي‌ و چاره‌اي‌ است‌، و راه‌ وصول‌ به‌ راحتي‌ و عيش‌ چهار صفت‌ است‌: قناعت‌، و بذل‌ كردن‌ حقّ، و ترك‌ كينه‌، و مجالست‌ با اهل‌ خير.»

و بر بالاي‌ در دوّم‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «براي‌ هر چيزراهي‌ و چاره‌اي‌ است‌، و راه‌ وصول‌ به‌ سرور و خوشحالي‌ در آخرت‌ چهار صفت‌ است‌: دست‌ كشيدن‌ بر سر يتيمان‌، و عطوفت‌ بر بيوه‌زنان‌، و كوشش‌ در برآوردن‌ نيازهاي‌ مؤمنان‌، و تفقّد از فقيران‌ و مسكينان‌.»

و بر بالاي‌ در سوّم‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «براي‌ هر چيز راهي‌ و چاره‌اي‌ است‌، و راه‌ وصول‌ به‌ سلامتي‌ در دنيا چهار صفت‌ است‌: كم‌ گفتن‌، و كم‌ خوابيدن‌، و كم‌ راه‌ رفتن‌، و كم‌ خوردن‌.»

و بر بالاي‌ در چهارم‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «كسي‌ كه‌ ايمان‌ به‌ خدا و روز قيامت‌ دارد، بايد ميهمان‌ خود را گرامي‌ بدارد. و كسي‌ كه‌ ايمان‌ به‌ خدا و روز قيامت‌ دارد، بايد همسايۀ خود را گرامي‌ بدارد. و كسي‌ كه‌ ايمان‌ به‌ خدا و روز قيامت‌ دارد، بايد پدر و مادر خود را گرامي‌ بدارد. و كسي‌ كه‌ ايمان‌ به‌ خدا و روز قيامت‌ دارد، بايد يا كلام‌ خوب‌ و گفتار خير بگويد و يا ساكت‌ باشد.»

و بر بالاي‌ در پنجم‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «كسي‌ كه‌ بخواهد به‌ او ظلم‌ نشود، بايد خود او ظلم‌ نكند. و كسي‌ كه‌ بخواهد به‌ او فحش‌ ندهند و شتم‌ ننمايند، بايد خود او فحش‌ ندهد و شتم‌ ننمايد. و كسي‌ كه‌ بخواهد ذليل‌ و پست‌ نشود، بايد كسي‌ را ذليل‌ و پست‌ نكند. و كسي‌ كه‌ بخواهد به‌ دست‌ آويز متين‌ و استواري‌ در دنياو آخرت‌ چنگ‌ زند، بايد بگويد: لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ.»

و بر بالاي‌ در ششم‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «كسي‌ كه‌ دوست‌ دارد قبرش‌ وسيع‌ و گشاده‌ باشد، مساجد را بنا كند. و كسي‌ كه‌ دوست‌ دارد او را كرم‌ها در زير زمين‌ نخورند، در مساجد سكونت‌ كند. و كسي‌ كه‌ دوست‌ دارد پيوسته‌ پاك‌ و تازه‌ باشد و نپوسد و كهنه‌ نشود، مساجد را جاروب‌ كند. و كسي‌ كه‌ دوست‌ دارد جايگاه‌ خود را در بهشت‌ ببيند، مساجد را با فرش‌ و بِساط‌، فرش‌ كند.»

و بر بالاي‌ در هفتم‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «سفيدي‌ و روشنائي‌ دل‌ در چهار صفت‌ است‌: عيادت‌ كردن‌ از مريضان‌، و تشييع‌ از جنازه‌ها، و خريدن‌ كفن‌ها، و رد كردن‌ قرض‌ها.»

و بر بالاي‌ در هشتم‌ نوشته‌ بود:لَا إلَهَ إلَّا اللَهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَهِ، عَلِيٌّ وَلِيُّ اللَهِ. «كسي‌ كه‌ دوست‌ دارد از اين‌ درها وارد بهشت‌ شود، بايد به‌ چهار صفت‌ متمسّك‌ گردد: سَخاوت‌، و حُسن‌ اخلاق‌، و صدقه‌ دادن‌، و نگاهداشتن‌ خود را از اذيّت‌ و آزار بندگان‌ خداوند متعال‌.»

 پیامبر اکرم (ص)فرمودند:چون به آسمانها عروج داده شدم جبرئیل مرا به نزدیک جهنم برد ودیدم که جهنم هفت باب دارد که برهربابی سه کلمه نوشته شده که هرکلمه از دنیا و آنچه متاع و لوازم در دنیاست برای هرکسی که بداند و بدان عمل کند بهتر است.جبرئیل به من گفت این کلمات را بخوان:

بر درب اول جهنم نوشته شده بود(( من رجاالله سعد ومن خاف الله امن والهالک المغرور من رجا غیر الله وخاف سواه)):هرکس امید ورجا به خدا داشته باشد و امیدوار به او باشد رستگار می گرددو هرکس از خدا بترسد ایمن می شود و در امان است و هر آنکه به غیر خدا فریفته شد نابود می گردد و از غیر خدا هم در ترس و لرز است.

 بر درب دوم نوشته شده بود:(( من اراد ان لا یکون عریاناً یوم القیامة فلیکس الجلود العاریة فی الدنیا،من اراد ان لا یکون عطشاناً یوم القیامة فلیسق العطاش فی الدنیا،من اراد ان لایکون یوم القیامة جائعاً فلیطعم البطون الجائعه فی الدنیا)):هرکس که می خواهد روز قیامت عریان نباشد پس بدنهای برهنه و عریان را در دنیا بپوشاند،هرکس که می خواهد روز قیامت عطشان و تشنه نباشد تشنگان را در دنیا سیراب کند،هرکس که می خواهد روز قیامت گرسنه نماند در دنیا شکم های گرسنه را طعام کند.

بر درب سوم نوشته بود: (( لعن الله الکاذبین،لعن الله الباخلین،لعن الله الظالمین.)):خداوند لعنت فرموده دروغگویان و انکار کنندگان حقیقت را،خداوند لعنت فرموده کسانی را که بخل می ورزند،خداوند لعنت فرموده ظالمین و ستمکاران را. واینها را از رحمت خود دور گردانیده.

 بر درب چهارم نوشته بود:((اذل الله من اهان الاسلام،اذل الله من اهان اهل بیت،اذل الله من اعان الظالمین علی ظلمهم للمخلوقین)):خداوند به ذلت و زبونی میکشاند کسانی را که به اسلام اهانت می کنند،خداوند ذلیل و حقیر می کند کسانی را که به اهل بیت علیه السلام اهانت می کنند،خداوند ذلیل می کند کسانی را که ستمکاران بر ستمشان بر مخلوقین وبندگان خدا کمک می کنند.

 بر درب پنجم نوشته بود:((لا تتبعوا الهوی فالهوی یخالف الایمان،ولا تکثرمنطقک فیما لا یعنیک فتسقط من رحمة الله ،ولا تکن عوناً للظالمین)):تمایلات  وخواهشهای نفسانی را متابعت نکنید چون مخالفت با ایمان شما دارد و ایمان را ضعیف میکند، در آن چیزهایی که فایده وبهره ای در آن نیست زیاد صحبت نکنید و درمورد آن حرف نزنید چون از رحمت خدا محروم می شوید،ویاری ستمکاران نباشید.

بر درب ششم نوشته بود: ((انا حرام علی المجتهدین،انا حرام علی المتصدقین،انا حرام علی الصائمین))

 :من جهنم برکسی که تلاش و پشت کاری در عبادت و اطاعت خدا دارد حرام شده ام،من حرام شده ام بر کسانی که برای خدا صدقه می دهند،من حرام هستم برکسی که روزه دار است.

بر درب هفتم جهنم نوشته بود: ((حاسبوا نفوسکم قبل ان تحاسبوا، و وبخوا نفوسکم قبل ان توبخوا، وادعوا الله عزوجل قبل ان تردوا علیه و لا تقدروا علی ذلک)):حساب کارهای خود را داشته باشید و از نفس حساب بکشید قبل از اینکه حسابگران حساب بکشند،نفس خود را توبیخ و ملامت کنید قبل از اینکه آن را توبیخ و ملامت کنند، خداوند را بخوانید ودر خانه اوطلب عفو کنید قبل از اینکه به سوی او برگردید و حساب اعمال گشوده شود که آنجا قدرت بر آن ندارید.

 (نوشته شده از کتاب معراج پیامبر)

 


برچسب‌ها:
[ برچسب: سر در بهشت وجهنم , ] [ 19:18 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

ریال شاهگوش قسمت20


برچسب‌ها:
[ برچسب:دانلود فیلم شاهگوش, ] [ 19:15 ] [ منتظر ظهور ولیعصر ]

.: Weblog Themes By Weblog Skin :.
درباره وبلاگ

منتظر ظهور به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ هدیه ای است به صاحب الزمان...ای منتظر ظهور به امید فرج سرور جهانیان آقا صاحب الزمان (عج)یک صلوات عنایت بفرمایید...
آرشيو مطالب
خرداد 1394
ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 تير 1393 خرداد 1393
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 64
بازدید دیروز : 86
بازدید هفته : 314
بازدید ماه : 390
بازدید کل : 51935
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


سوره قرآن مم سوره قرآن حباب ابزار احادیث ائمه اطهار علیه السلام بصورت تصادفی
ک
دعای عظم البلا کد دانشنامه مهدویت مهدویت امام زمان (عج) کد پخش زنده اماکن متبرکه پخش زنده حرم